Ledighet och planer för dagen

Allmänt

Godmorgon vänner!
Fredag idag och ledigheten fortsätter. Så jäkla underbart! Jag var sjukt trött idag på morgonen så det blev en rejäl sovmorgon och det var perfekt för Oliver hoppade upp i sängen så att jag vaknade klockan sju men när han lade sig bredvid min kudde så var det väldigt lätt att somna om :)

Jag var ensam hemma igår för Johan var hos ett par kompisar och kollade på fotboll hela dagen - boxing day ni vet.. Så igår hann jag med ett gympass, en långpromenad, en tur till badhuset med min syster och hennes grabbar, åt middag hos mina föräldrar, nätshoppade en hel del från rean, skjutsade BFF och hennes kille på kvällen, kollade säsong 2 av YOU och lite senare på kvällen när jag tyckte att YOU blev för läskigt för att se ensam så tittade jag på Dirty Dancing, haha. Det blev en riktigt bra dag och den resulterade i sjukt mycket träningsvärk idag... Mina ben är helt stela alltså och jag som hade tänkt att springa en runda... jag får nog tänka om...

Nu ska jag göra mig iordning för snart ska Sanna och jag åka till Vimmerby. Hon fick en behandling på Hudvårdskompaniet av mig i julklapp och nu har vi bokat in oss så att hon ska in 12.30 idag och min behandling börjar 14.00. Sååå kul! Sen ska vi även hinna med en lunch på Stadshotellet och såklart en sväng på stan för att kika i butikerna. Jag är gryyymt taggad och jag lovar att ni ska få höra allt om detta senare. Hoppas att ni alla får en riktigt bra fredag!

Gillar

Kommentarer

elllensvensson
elllensvensson,
Skönt med ledighet!!😍
nouw.com/elllensvensson
charlottahagg
charlottahagg,
Ja jätteskönt verkligen! Så härligt 😊
nouw.com/charlottahagg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229