Letar resor och tittar Idol

Allmänt
Godkväll!
Duktig man har varit idag då. Jobbat för fullt med bokslutet, jobbat över, sprungit en mil, handlat, lagat mat och nu sitter både J och jag i soffan, framför Idol och tittar på resor. Jag fick en så otroligt fin examenspresent av honom vilket var att vi skulle åka till London i höst och nu har vi äntligen hittat ett datum som passar oss båda så nu är det bara att boka på! Jisses vad roligt. Jag har aldrig varit i London tidigare så jag har lite dålig koll men som tur är har J varit där flera gånger så jag litar på honom, i det mesta, hiihi. Jag har ju trots allt koll på vart de största/bästa affärerna ligger och jag vill inte bo allt för långt ifrån dom.

Förresten, vad tycker ni om Idols nya jury? Igår tyckte jag att dom var riktigt bra, störtsköna liksom. Idag vet jag dock inte riktigt.. tycker nog att tjejen är lite väl hård ibland. Visst att det kan behövas med vissa människor som kliver in där men jag tycker att det mesta hon säger känns så väldigt personligt, istället för att vara kritik mot rösten liksom.. Vad tycker ni?

Gillar

Kommentarer

Mysigt med London, dit vill jag också någon gång, har inte heller varit där 😊 Jag hade inte så höga förväntningar på juryn då jag gillade den gamla så mycket. Men jag tycker den nya är riktigt bra, gillar ett Fredrik Kempe ger konstruktiv kritik och tips 😊 Nikki är lite väl hård ibland men tycker hon gör det på ett ärligt och enkelt sätt i alla fall, så det är okej tycker jag 😋
blogg.anniesfotografier.se