Life is tough, get a helmet

Allmänt
Hejsan och välkomna till min nya blogg!
Mitt namn är Charlotta Hägg och jag har tidigare drivit bloggen Olesenstjej.blogg.se. Efter 6år av bloggande på Olesenstjej blev det dags för mig att gå vidare i livet och göra en egen, personligare blogg. Man skulle väl kunna säga att Olesenstjej levde så länge jag var tillsammans med E. Olesen. Nu har det tagit slut och ett nytt kapitel i mitt liv har påbörjats. Därav en ny blogg, ny design och nytt bloggnamn, ett som passar mig tusen gånger bättre. Ett som faktiskt är JAG. Vad har ni då att vänta er av denna blogg? Om ni har följt mig tidigare så kommer det inte att bli så stor skillnad mot hur det var innan. Vardagsinlägg, träning, mode, mycket plugg.. Denna blogg är som en dagbok av mitt liv, en positiv dagbok som finns där för att peppa både mig och er när livet känns en smula tufft.

Gillar

Kommentarer

johanna,
Kul med ny blogg 😊 men tråkigt att ert förhållande tog slut, får man fråga varför det tog slut? Ni verkade så lyckliga via bloggen.
None
Superfin bild på dig, verkligen en sån där "wow" bild! 😊 Synd med förhållandet, eller vad man ska säga.. Förstår att det är lite personligt liksom men ändå tufft.. ♥
mandosa.blogg.se
tommy,
har inte läst din blogg innan men denna beskrivning lät intressant =)
investerasmart.blogg.se
Adam Francis,
Åh min nya favorit blogg!!<33
www.adamfrancis.se
Linnéa,
Hej! Tråkigt att höra om ert förhållande! Hade inte ni nyss köpt en lägenhet i Oskarshamn? Allt verkade så bra mellan er så blev lite av en chock når jag läste detta! 😲
trustmepeople.blogg.se
Liborius,
Åh då förstår jag ju allt! Vad tråkigt att det tagit slut:( Men ni är fortfarande goda vänner? Denna bloggen kommer bli superkul att läsa!
nyheter24.se/modette/itgirls/nliborius/

Liknande inlägg