London, dag 1

Allmänt
London. I början av November åkte Johan och jag på min examensresa till London. Jag hade inte varit där tidigare så det var en helt fantastisk upplevelse. Maten var helt underbar och shoppingen var makalös!

Vi landade vid klockan åtta på morgonen och var framme på hotellet runt halv tio, vilket var helt perfekt för då hade vi hela dagen på oss att utforska London. Vi bodde riktigt centralt och bra så vi hade nära till alla sevärdheter men trots det så gick vi 32 000steg första dagen. Helt sjukt?! Visserligen åkte vi inte taxi en enda gång under första dagen då jag ville se så mycket som möjligt men ändå. Helt galet att vi gick så mycket!

Vi gick på Oxford Street, shoppade och hade riktigt kul. Jag hittade massor av fina grejer och speciellt på Bond Street där Ralph Lauren hade sin flagship-store. En av resans höjdpunkter var när jag fick prova en helt fantastisk Ralph Lauren-klänning från catwalken. My princess moment. Jag kände mig som Blair Waldorf. Klänningen var magisk och jag önskar så att jag hade vunnit på triss så jag kunde köpa den. Den satt som en smäck. Vilket är helt galet med tanke på att den bara fanns i en storlek, en enda klänning. Kan inte riktigt förstå att jag har haft den på mig... Får nypa mig sjäv lite nu.

Det var inget roligt väder under första dagen, grått och regnigt. Fast det är kanske så det ska vara i England? Vi sökte skydd mot ovädret på en väldigt mysig pub som hette The Sherlock Holmes. Troligtvis ett turistställe men riktigt häftigt och maten var huur god som helst!Gillar

Kommentarer

Johanna ,
Fina bilder Vilket hotell bodde ni på, och var det nära till olika sevärdheter? Funderar på att boka en resa dit igen tills nästa sommar och vill ha lite tips på bra hotell
None