Lördagen i bilder (och mycket text)

Allmänt

Godkväll fina ni!
Vilken härlig lördag det har varit. Timmarna har dock sprungit iväg och dagen var över lika fort som den började, ialla fall för mig. Johans alarm ringde klockan 7 och det var så ljust i sovrummet att jag inte kunde somna om. Hopplöst. Jag började dagen med frukost i soffan framför Nyhetsmorgon och förberedde mig inför vilka tider som gällde för bröllopet. Vid klockan åtta kom mamma förbi och vi åkte till blomsteraffären för att jag skulle ha en blomma till en väns mamma som fyller 50år idag, stort grattis till henne, och sedan åkte vi vidare till Willys för att köpa ballonger, såpbubblor osv inför dopet imorgon.

Efter att ha åkt mellan butikerna så drog vi ner till Målilla och gick 7,5km i solskenet. Älskar att promenera ute i skogen med mammi. Vi har så himla mycket att prata om men klockan tickade på och vi fick faktiskt springa sista biten för att hinna hem till bröllopet. Man kan ju inte MISSA när alla gäster går in i kyrkan och verkligen inte denna gång när hälften var skådespelarkändisar från USA. Kändes nästan som att man tittade på en riktigt bra film eller serie!! Tittade ni på bröllopet? Vad tyckte ni? Jag älskade mixen mellan det klassiska brittiska och det lite modernare amerikanska i vigseln. Jag tyckte dessutom att brudparet var otroligt fina, inte för att jag hade trott något annat men jag hade nog gissat på en mer udda klänning, kanske lite spets.. men SÅÅ fin Meghan var, hon var helt fantastiskt fin och klänningen likaså!

Efter att vi druckit te och ätit godsaker framför bröllopet samtidigt som vi pratat om alla klänningar och kändisar på tvn så åkte vi upp till kyrkan för att förbereda inför dopet imorgon. Vi dukade, blåste ballonger, plockade blommor osv. Det tog sin lilla tid och när vi var klara så hade pappa maten redo. Det bjöds på grillat i solen på deras altan. Jag älskar att bli bjuden på grillat såhär i sommarvärmen eftersom J och jag har lägenhet med endast en liten balkong, vilken det inte bör grillas på, haha. Direkt efter maten bestämde sig mamma och jag för att gå samma runda igen, vilket innebär att jag gått 1,5mils promenad idag och 21 000steg. HÄRLIGT! Men efter den promenaden så var det faktiskt raka vägen hem för att vila i soffan och här är jag nu. Jag har jobbat någon timme och väntat på Johan som varit på FIFA-kväll med några kompisar. Nu är han äntligen hemma och vi ska kolla på film innan det är dags att sova <3

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg