Mathelgen med både träning och vilodag

Allmänt

Hej på er!
Jisses vad trött jag är nu.. man kunde ju önskat att man hade sagt på söndagen att man var jättepigg och redo för en ny arbetsvecka men riktigt så känner jag inte, tyvärr. Idag har jag nämligen gått en promenad med Johan, sprungit 1mil, gjort Pamelas ab workout, hälsat på min syster, haft mina föräldrar över en liten stund och sedan har Johan och jag bokat vår bröllopsresa (mer om det imorgon!!).

Alltså det har varit fullt upp idag och nu har jag satt mig i soffan och benen bara skakar. Heeelt slut efter min löparrunda idag och jag vet egentligen inte riktigt varför. Jag sprang på under timmen, vilket som alltid är mitt mål när jag gör milen, men samtidigt som jag lyckades med det så tyckte jag inte att jag tog ut mig riktigt. Jag borde haft mer att ge om man säger så men nu får jag vara nöjd ändå för jag tog mig ut och gjorde det! Igår orkade jag verkligen inte träna så det fick bli en vilodag vilket var kanon för då följde jag med Sanna till Vetlanda och shoppade lite och sedan köpte vi med oss fika hem så vi fikade hemma hos mina föräldrar som var barnvakt. Bland det bästa jag vet just nu är att få spendera tid med mina underbara syskonbarn, de är bara för härliga!! :)

Juste, igår ville Johan att jag skulle välja en maträtt som han kunde laga på kvällen när han kom hem så jag köpte hem alla råvaror och skickade receptet till honom och WOW!! Wow, wow, wow säger jag!!! Han är så galet duktig på att laga mat och jag är sååå tacksam över detta för jag själv hatar att stå i köket. Helt seriöst är det bland det värsta jag vet, haha. Men igår bjöds det på ryggbiff med jordärtskockspuré och rödvinssky samt små bitar av stekt fläsk och ungsbakade tomater. Hur gott som helst och vilket vin vi hade till - Baron de Ley, Gran Reserva - need I say more?.. Det finns minst sagt fördelar av att ha en sambo som jobbar extra på systembolaget, MUMS!

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg