Mellangården

Allmänt, Hem & Inredning

Nu är det inte många dagar kvar innan det är dags att flytta in på Mellangården och vi är sååå taggade!! Det är så spännande att åka dit och se hur långt hantverkarna har kommit med renoveringen. Det är verkligen något nytt varje gång - huuur imponerande?!

Jag tänkte faktiskt bjuda på lite bilder ifrån insidan av huset idag. Jag har hållit på dessa bilder ett tag nu men känner att jag inte kan hålla mig längre! Måsta få börja diskutera inredningen här på bloggen. Vi har redan valt tapeter till köket, sovrummet, vardagsrummet och Johans whiskey-rum. Vi har dessutom varit och tittat på kakel till köket och nu äntligen är det spikat vilket vi ska ha. Så just nu är de flesta valen gjorda som vi kan göra innan vi ser hur det blir irl. Därefter är det dags att börja titta lite mer seriöst på möbler. Jag har såklart hittat några godbitar redan men jag vill se att det passar i sin helhet sen när allt är på plats så nu avvaktar vi lite :)

Tänk att vi ska flytta in här om bara tre veckor - amazing!!

VÄLKOMNA IN I MELLANGÅRDEN!

Härlig glasveranda ovan och Johans whiskeyrum på bilden nedan :)

Ovan står man i vardagsrummet och tittar in i matsalen och nedan så är det en bild ifrån vardagsrummet ut mot baksidan av trädgården.

Dubbeldörrar från verandan och in i hallen och dubbeldörrar ifrån hallen in till matsalen.

Välkomna till ovanvåningen där vi kommer att ha master bedroom, walk-in closets, ett större vardagsrum, badrum och tre snedgarderober.

Gillar

Kommentarer

amandalarssons
amandalarssons,
Åh vad fint 😍
nouw.com/amandalarssons
charlottahagg
charlottahagg,
Tack så jättemycket! Jag tror verkligen att det blir bra när det blir klart alltså 😃 Är en hel del kvar innan vi kan flytta in men det går så fort 😃 KRAM!
nouw.com/charlottahagg
Matilda Berlin,
Ihhhh! Kommer verkligen bli så kul att följa eran resa med inredning och allt!! Kram fina <3
matildaberlin.se
charlottahagg
charlottahagg,
Vad gullig du är!! 😃 Lovar att det kommer komma många fler inlägg ifrån huset med bilder ifrån insidan och planer på inredning osv 😊 KRAM!
nouw.com/charlottahagg