Midsommar 2019

Allmänt, Middagar, Party

Bättre sent än aldrig, eller hur?
Jag firade midsommar hemma hos mina föräldrar tillsammans med min systers familj, mormor, morbror med familj och såklart Johan. Vi började dagen med jordgubbar och mjölk vilket var perfekt då det var så varmt ute och hälften av oss som var på plats äter inte sill (eller fisk) så vi skippade den traditionella midsommarlunchen. Därefter gick vi ner till Hembygdsparken så att barnen fick dansa kring midsommarstången. Det blev några danser för mig också men då ville Oscar vara i famnen så jag orkade inte mer än två låtar, haha.

Vid sex-tiden begav vi oss hemåt igen och då började vi med lekarna. Vi var uppdelade i två lag för att köra femkamp med lekar så som Permobilspeedway, krocket, fotbollsgolf, ölmemory och Titt i busken. Haha, skrattar högt för mig själv när jag läser namnen på lekarna ändå, sjuuukt kul!

Efter lekarna, eller under tiden får man nästan säga, så grillade vi och åt en supergod middag. Wow vilket kött de hade gjort. Senare på kvällen kom även den traditionella jordgubbstårtan fram - ingen midsommar utan jordgubbstårta!

Jag hade verkligen en helt underbar dag och det är lite därför som jag vill visa er bilderna. Allt var på topp :)

Gillar

Kommentarer

tildaolofssons
tildaolofssons,
Superfina bilder! 😊
nouw.com/tildaolofssons
Hannas krypin,
Men åh vilken bildbomd du bjuder på. Klänningen är helt underbar och du är verkligen vacker. Det låter som en perfekt midsommar!
hannafialotta.blogg.se
charlottahagg
charlottahagg,
Tack så jättemycket fina du! Vad glad jag blir 😊
nouw.com/charlottahagg
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltås guuu vad fantastiskt det ser ut!! Och DU i klänningen - such a freaking babe ju!! KRAM hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
charlottahagg
charlottahagg,
Men tack så jättemycket fina du! Vad glad jag blir 😃 KRAM!
nouw.com/charlottahagg