Min måndag

Allmänt

Hej på er finisar!!
Hur har er start på veckan varit? Jag började med en riktigt spännande och utmanande dag på jobbet. Jag fick lite nya arbetsuppgifter i bokslutet idag och nog för att jag granskat koncernavstämningar tidigare men jag har inte upprättat dem så vi får se hur det går denna vecka med alla avstämningar som ska hinnas med. Superspännande och roligt - jag är så jäkla taggad! Jag fick även en välbehövlig paus mitt på dagen då jag mötte upp Maria på lunchen och vi gick till fiket. Hon hade med sig sin son Svante idag och herregud så söt han är! En riktig liten flirtare som smilar så gulligt att jag smälter. En perfekt paus mitt på arbetsdagen måste jag säga :)

När jag kom hem så var det bara att byta om lite snabbt för fem minuter senare var pappa här och då skulle vi springa en runda. Idag slutade rundan på 5km men det gick faktiskt ovanligt fort och när jag kom hem så fortsatte jag träningen med ett pass Six-pack workout med Pamela Reif. Fullständigt älskar hennes pass! Är det någon av er som har testat än?

Idag har vi även fått hem våra möbler som vi lämnade in på målning förra veckan. Alltså wow så nöjd jag är!! Två skåp, en skänk, det runda köksbordet och våra sex stolar. Så många möbler som målades om på så kort tid gjorde en enorm förändring i huset. Mest nöjd är jag nog med skänken/sidobordet i vardagsrummet. Jag har saknat något mot den väggen och nu blev det helt perfekt. Bara några tavlor och en lampa kvar till perfektion ;)

Gillar

Kommentarer