Min möhippa

Party, Bröllop

En kort och snabb uppdatering för att ni ska veta att jag lever!!!
Igår kom världens bästa och finaste vänner och överraskade mig med en fantastiskt rolig möhippa som verkligen hade lite av allt. Jag lovar att jag ska berätta mer i detalj vad vi gjorde men idag är jag så himla trött att jag är glad att jag ens kunde logga in och fixa detta inlägg, haha. Allt började cirka kl 10 när Johan och jag låg i soffan och kollade på film då det ringde på dörren och min syster och Erika kom och gav mig en lista med grejer jag skulle packa ihop på 20minuter. Om jag inte hann på utsatt tid så skulle det bli straff så jag sprang runt som en galning i huset men lyckades till slut få med allt på listan. Därefter öppnade vi en cider, satte oss i bilen och åkte mot Vimmerby där jag skulle bli ompysslad på Hudvårdskompaniet - vilken suuuuperstart på dagen!! :)

När jag hade blivit sminkad och klar så skulle vi gå tillbaka till bilen där 13st underbara vänner står bakom ett hörn på gatan och överraskar mig med peppmusik, konfetti (som inte fungerade), och en härlig outfit som jag skulle ta på mig, hahahah! Ni ser ju nedan - jag ser verkligen inte klok ut... men det bjuder jag på! Efter att ha bytt om inne på Dressman och tagit ett gäng gruppbilder så hoppade vi in i bilarna och minibussen och drog vidare mot okänd mark. Vi hamnade ute i skogen, utanför Södra Vi, där vi skulle testa på Höghöjdsbana och zipline. WOW SÅ ROLIGT!!! Man fick verkligen leka av sig ordentligt när man klättrade på alla hinder, haha. Jag som dessutom är sjukt höjdrädd är glad att jag ens tog mig upp (och ner!). Så lyckat! Vi åt en liten picknick med mackor, pajer, choklad och bubbel och åkte sedan vidare tillbaka till favoritorten - Målilla. Resten av kvällen spenderades sedan hemma hos min syster där de hade förberett en Gatsby-fest med god mat, hunkvin, quiz om både mig och Johan, frågesport, shot-roulette, beerpong, "döda, ligga, gifta", snapsvisor omskrivna med texter om mig och Johan osv osv. Alltså det var såååå roligt! Jag kan knappt beskriva hur kul det var och att de tänkt så mycket på vad jag gillar för det var min favoritmat, mitt favoritvin, Isabell gjorde mina favoritdrinkar, Carro fixade håret på mig, jag fick en helt ny guldklänning för kvällen osv. Jag kan knappt få med allt för det var så mycket!

För att summera detta (så jag kan somna om snart igen..) så kan jag bara säga att WOW VILKEN KVÄLL! Allt var på topp och att ha alla sina vänner under samma tak för en partykväll är minst sagt svårtslaget! Ett jättestort tack till er alla som kom igår, ni är helt fantastiska och jag är så tacksam över att jag har så fina vänner i mitt liv!!! Ett extra stort tack till min syster och Erika som fixat med hela hippan, jag kunde verkligen inte önskat mig något annat <3

Gillar

Kommentarer

sandratheodora
sandratheodora,
Åh va kul med Möhippa! Ser helt fantastiskt ut <3
nouw.com/sandratheodora
charlottahagg
charlottahagg,
Ja, haha! Det var verkligen en lyckad kväll/natt 😃 😃
nouw.com/charlottahagg