Min påskhelg i "korthet"

Allmänt

Hej fina vänner!
Nu har jag varit extremt dålig på att uppdatera den senaste veckan och framför allt under påskhelgen MEN jag har haft så otroligt mycket roliga saker för mig att jag inte har haft tid att sätta mig vid datorn, tyvärr. Nu har jag dock några minuter över och tänkte kika in här lite snabbt för att göra en kortare uppdatering. Ni ska självklart få veta mer om helgen så småningom och jag har massor med bilder som ska komma upp här - IT'S A PROMISE!!

I torsdags åkte nämligen Johan och jag ner mot Kalmar för att möta upp vår tårtkonstnär och bland annat prata bröllopstårtor. Vi hade fått välja ut ett antal smaker för att testa och wow sååå gott! Mer om det senare :)

I fredags blev det hårdträning med Johan och även min syster hängde på denna gång. Så roligt när man är några fler! På kvällen kom sedan Josse och Olle hem till oss på lite vin och mat. Vi har alltid lika roligt med dom!! Så sjukt synd att vi bor så långt ifrån varandra men men, vi gör ändå det bästa av situationen tycker jag!

I lördags (igår) blev det påskfirande hemma hos mina föräldrar. Vi åt påskmat, spelade spel och hade det riktigt bra även om det var extremt konstigt att inte ha farmor, farfar och mormor där. Saknade dom massor och hoppas verkligen att denna coronapandemi är över snart för jag vill kunna ses som vanligt igen!! <3

Idag har jag spenderat 90 % av min tid utomhus. Johan och jag började dagen med en långpromenad, därefter tittade vi lite på serier och åt lunch, när jag hade vilat lite på maten så gav jag mig ut på en löparrunda i blåsten. Herreguuuud vad det blåste!! Jag fick verkligen ta i för att ta mig framåt, haha. Förvånande dock så fick jag rekord tid för 2020 vilket känns hur bra som helst för det var ett tag sedan jag var nere på de tiderna som jag hade sommaren 2019. När jag hade sprungit så körde Johan ett pass med mig på trädgården och efter det så gick jag en promenad med mamma och nu sitter jag här. Nyduschad och ansiktsmask. Perfekt söndag! Ska dock ut till köket nu och förbereda kvällens snacks - jordgubbar och choklad. Vad har ni haft för er i påsk? Har ni haft ändrade planer på grund av corona? KRAAM!

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,
Mysigt att prata bröllopstårta! 😍 Vilken härlig helg du haft!
nouw.com/beattriicee
charlottahagg
charlottahagg,
Ja det var verkligen sååå roligt!! 😃. Precis sådär härligt som man tänkt sig att det ska vara <3 KRAM!
nouw.com/charlottahagg
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men kan vi snälla ta en stunde för hur snygg du är?? Alltså wow! <3
nouw.com/matildaberlin
charlottahagg
charlottahagg,
Men ska du säga finis!!! Du är bara fööör snäll <3 😃
nouw.com/charlottahagg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg