Morsdag-firande med Afternoon tea

Hej kära vänner!
Vad har ni hittat på idag? Jag har varit på Wallby Säteri och ätit Afternoon tea. Sååå mysigt! Min morbrors fru såg det på facebook och vi bokade in det som en överraskning för mamma. Vi sa till henne tidigare i veckan att hon skulle göra sig redo för att bli upphämtad klockan tolv och då kom vi allihopa, vilket hon inte heller visste om. Så roligt alltså! Halvvägs i bilen så kunde hon ändå gissa att vi skulle på Afternoon tea men hon visste inte vart, ganska imponerande ändå.

Ingen av oss hade varit på Wallby Säteri tidigare men wow så fint det var och vilket gott fika!!! Scones med marmelad, lemoncurd och clotted cream, finger sandwishes, minimuffins, drömtårta, mozartkulor, sverigekaka med amarettofyllning, kladdkaka, rulltårta, drömmar, dammsugare osv. Tre kannor med te och några glas bubbel så satt vi i över två timmar och hade det heeeelt underbart. Superroligt att göra en sådan mysig utflykt tillsammans. Jag kan dock erkänna att jag hade en sockerkick utöver det vanliga när jag kom hem, haha :)

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Nej men du skämtar var kul och mysigt!! Aldrig varit på afternoon tea men det är en liten grej jag har på min bucketlist :> AVIS här haha! <3
nouw.com/emmaengstrom
charlottahagg
charlottahagg,
Alltså jag rekommenderar det verkligen - sååå mysigt!! 😊 <3
nouw.com/charlottahagg
dks
dks,
Åå, vad mysigt! 😍 Afternoon tea virker helt underbart! Ha en bra dag ❤️
nouw.com/dks
charlottahagg
charlottahagg,
Jaaa, det var helt underbart och perfekt om man gillar sötsaker, haha! 😊 Rekommenderas varmt! <3
nouw.com/charlottahagg
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guuu vad mysigt! Säger som Emma, har aldirg varit på någon men måste! <3
nouw.com/matildaberlin
charlottahagg
charlottahagg,
TACK SÅ JÄTTEMYCKET FINIS! <3
nouw.com/charlottahagg