#Mybirthday

Allmänt
Hej, hallå och hejsan!
Det hände så galet mycket på min födelsedag igår att jag knappt vet i vilken ände jag ska börja. Jag vaknade på morgonen vid halv sex och kunde verkligen inte somna om. Inte ens låtsas somna om. Det kittlade i benen för att jag var så nervös. Anledningen till nervositeten var att jag fick besked i torsdags om att jag skulle på arbetsintervju hos Skatteverket. Intervju på min födelsedag. Så vid halv sex klev jag upp ur sängen igår. Jag tittade över vilka typer av frågor som skulle kunna tänkas komma, läste lite i kurslitteraturen osv. Mamma och pappa kom in med frukost på sängen vid klockan sju. Då hade jag redan varit vaken ett tag, hihi.

På förmiddagen igår var jag så nervig att jag bytte om till träningskläder och sprang en runda för att lugna ner mig lite. Det hjälpte faktiskt! Jag mådde tusen gånger bättre efteråt. Så vid halv två var jag i Västervik på intervju hos Skatteverket och det kändes helt okej. Det är ju alltid svårt att säga om det gick bra eller dåligt eftersom man inte vet vad motparten tänker och tycker.. men jag är väldigt nöjd med min insats och mina svar på alla case-frågor.

Vid klockan tre var intervjun över och då åkte jag direkt hem till mamma och pappa för kalas med släkten. Första gången jag kommer försent till mitt eget kalas. Haha! Jag hade dock en god anledning till det så de känns helt okej.

Under kalaset säger Sanna till mig att fixa iordning mig och byta om för det började bli dags att ge sig iväg. Så jag gjorde som hon sa och efter klockan sju gav vi oss iväg. Det visade sig att min underbara syster hade planerat en överraskningsfest för mig så många av mina kära vänner var på plats hemma hos Sanna och Daniel. Det kom och gick folk lite hela tiden vilket var superkul och till alla er som inte kunde komma igår - ni är helt underbara ändå och jag tänkte på er ska ni veta!!

Festen pågick till denna morgon och om jag inte minns fel så var klockan lite efter sex när jag gick till sängs. Sammanfattningsvis: en otroligt lyckad födelsedag och jag tackar verkligen alla som uppvaktade mig igår <3

Jag fick en selfie-pinne av Daniel igår och den testades självklart på gänget som var med från början igår!Gillar

Kommentarer

Josefine ?,
Men vilken härlig bild! 😃
jlandgrens.se
Elin,
Härlig bild på er allihopa 😃 Lät ju verkligen som en helt underbar födelsedag!!!
elin-mylife.bloggplatsen.se