Mycket på gång

Allmänt
Som jag sa igår är det massor som händer framöver och nu tänkte jag inte vara så hemlighetsfull utan berätta för er vad som väntar. I helgen är det Diplomering, vilket innebär sittning på fredag och bankett på lördag. Dessutom bjuds det till högtid för familj och vänner på dagen på lördagen och brunch för de som vill på söndagen. En riktig helhelg med andra ord. Ska bli oerhört roligt att träffa alla gamla klasskamrater igen. Vissa håller man såklart kontakten med men andra har jag ingen aning om vad de gör, så det ska bli riktigt spännande. Sen är det aldrig fel att gå på smokingevent. Klänningen som jag hittade i Göteborg är den som ska bäras upp på kvällen och det ser jag verkligen fram emot!
Det var helgen som kommer. Helgen därpå bjuds det till en riktig brakfest när mina kusiners mamma fyller 50år och som om inte det vore nog ska vi gå på dop för Johans kusinbarn. Det är vad jag kallar fullproppat på schemat.
Tisdagen som väntar efter dop och 50års-fest, den första november, är det beräknat att jag ska bli moster. Hur häftigt är inte det?! Egentligen hade det räckt för heeeela hösten tycker jag. Hihi.
Och samma vecka, på torsdagen, åker Johan och jag till Landvetter för att sedan resa vidare och spendera en långhelg i London. Jag fick denna resa utav honom i examenspresent och den 3:e november bär det iväg. Jag har längtat så himla mycket men nu på sista tiden har det varit så mycket annat att jag knappt hunnit tänka på Londonresan. Jag som ville ha planerat upp massor. Kollat efter klädbutiker, restauranger, sevärdheter osv. osv.
Som ni kanske märker så är det en hel del inplanerat framöver och jag ska verkligen göra mitt bästa med att uppdatera er om läget. Dock är det svårt att få tiden till det. Speciellt eftersom jag jobbar heltid och vill hinna med mitt träningsschema också. Men jag ska göra mitt bästa och om inte annat så kan ni förlita er på att jag tar massor med bilder så ni kommer att få se allt skoj jag är ute på, det tar några dagar innan jag publicerar bara :)


Gillar

Kommentarer