Never forget you

Allmänt
Godkväll godkväll!
Jag kom hem från universitetet för bara någon timme sedan. Vi hade föreläsning från klockan tio och fram till klockan tre och därefter satt vi med grupparbetet. Jag måste säga att det är väldigt roligt att äntligen få göra något praktiskt och faktiskt värdera ett företag på riktigt. Lite synd bara att det är i programmets näst sista kurs... om nu magisteruppsatsen ska räknas som en kurs? Sen är det faktiskt inte helt säkert att jag slutar skolan till sommaren. Jag funderar fram och tillbaka.. sluta plugga och börja jobba eller fortsätta ett år till och ta en masterexamen? Jag är trots allt bara 23år när jag tar min civilekonomexamen och jag är inte trött på att studera men det är mycket pengar som jag går miste om... Usch! Så svåra och stora val som ska göras i den närmaste framtiden!

Hur som helst så klarade jag min sista tenta, tentan i Redovisningsteori. Känns helt fantastiskt!! Ännu bättre blev det när J överraskade mig med blommor och middag för att fira. Detta skedde i torsdags och i fredags spenderade jag min kväll i Mörlunda sporthall eftersom han hade match. Det var riktigt länge sedan jag var på innebandy men med sällskap från Josefine så var det verkligen hur kul som helst. Kul hade jag även på lördagen när Erika och jag gick ut på Hulingen. En helt galen kväll/natt blev det. Vi fick besök av min kära vän Fredrik på "förfesten" och sedan drog vi vidare mot Hulingen. J hade haft årsfest med fotbollslaget och vid tio-tiden hade de öppnat för allmänheten. Vi trillade nog in efter elva.. Dricka, dans, sång och härligt sällskap. Det var min lördag det! Måste säga tack till Erika för den kvällen, jag har alltid så jäkla roligt med dig <3

Nu blir det sängen och ett avsnitt Desperate Housewives. Jag hade tänkt titta på Fotbollsgalan men orkar verkligen inte... Är helt slut efter denna dag i skolan och imorgon är det dags igen så det är nog bra om jag har vilat upp mig ordentligt.


Gillar

Kommentarer

Villa Freja,
Visst är det kul att studera. Jag hade gärna tagit en master. Lycka till.
villa-freja.se