Ny lägenhet?

Allmänt
Hej på er!
Nu har jag och Johan mycket att tänka på. Igår var vi nämligen och tittade på lägenhet för vi vill ha något större än det vi har idag. Läget på den andra lägenheten var perfekt men sedan blir jag så eftertänksam och funderar på hur Oliver kommer att trivas där.. Idag bor vi på markplan och kan släppa ut Oliver på vår lilla balkong. Det är inget gräs eller så men han sitter där och tittar på gräset och på andra katter som går förbi. I den nya lägenheten har vi bara en liten balkong på tredje våningen vilket innebär att man inte kommer våga släppa ut honom själv på balkongen. Åh vad svårt! Plus och minus på båda. Men ytan och förvaringsutrymmena i den andra lägenheten var amazing och läget.. helt perfekt.

Nu ska jag titta på Bytt är Bytt och försöka att släppa lägenhetstankarna ett tag. Vi ska få titta på måndag igen, ifall att vi skulle vilja renovera lite innan vi flyttar in.. Spännande, spännande.


Gillar

Kommentarer

Spännande med en ny lägenhet på gång 😊 Ni skulle ju kunna ha kattnät på balkongen? Jag har det på min (bor på andra våningen) och Selma gillar att vara ute på balkongen 😊
blogg.anniesfotografier.se