Ny vecka, nya planer

Allmänt

Gooooodmorgon måndag!
Denna vecka välkomnar jag varmt. Sista "hela" veckan innan två korta arbetsveckor som väntar pga första maj och kristi himmelsfärd. Två veckor om tre arbetsdagar väntar efter denna vecka. Det känns helt galet. Hoppas innerligt på fint väder kommande veckor! Denna vecka kan det dock få regna hur mycket det vill för jag ska jobba så mycket jag bara orkar och kan. Dessutom väntar två gympass, en löparrunda och en kvällsdejt med Emma på onsdag innan jag tar helg. Det var såå länge sedan Emma och jag hade en kväll för oss själva så det ska verkligen bli superroligt <3

I övrigt denna vecka så ska jag förmodligen lämna in min bil.. har länge funderat på att göra mig av med den men har lite svårt att skiljas åt. Vi har ändå hängt ihop i några år nu och jag stormtrivs med den lilla bensinsnåla pärlan. Johan använder dock inte sin alls nu efter att han bytte jobb så tanken är att jag ska ta den i framtiden och att vi ska klara oss på en bil.. vi får se hur det går på onsdag, det är då jag har en tid inbokad hos bilhandlaren.

Nehe, nu är det bäst att jag ger mig iväg! Tänkte börja jobba lite tidigare idag (som sagt, jobba så mycket som jag orkar och kan!).

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg