Ny vecka och nya planer

Allmänt

Hej hej!
Måndag och jag är redan heeelt slut. Vad är det med mig?! Är det bara jag som är såhär trött? Det första jag gjorde när jag kom hem från jobbet var att byta om från skjorta och kavaj till myskläder. Så nu sitter jag i soffan och äter choklad, haha! Lite skillnad mot vad jag hade planerat för kvällen med träningspass osv men så blir det ibland antar jag.. Försöker tänka att jag kanske är såhär trött för att det blev ganska mycket träning i helgen men det kan lika gärna bero på att vädret är så sjukt grått och trist! Jag saknar solen och värmen som var här förra veckan, alltså kolla bara bilderna nedan när jag kunde sitta ute och sola efter jobbet och när jag sprang en runda i solnedgången i lördags klockan 20 på kvällen - helt amazing!!!

För att muntra upp mig själv lite så blev det en rejäl beställning av kläder idag. Ni ser ett litet axplock på bilden nedan men det slutade med tre par byxor, fyra klänningar, två toppar och underkläder. Håller tummarna för att det passar när det kommer hem bara! Sååå nöjd tjej här :)

Tänkte även säga att jag de senaste dagarna hunnit göra världens fynd på Blocket. En soffa, två fåtöljer, ett bord och två sidebord för 500kr!! Det var dessutom EXAKT sådana fåtöljer jag letat efter så jag hade kunnat betala 500kr per fåtölj om de hade velat, haha. Och igår avslutade Johan veckan med en timmes massage så jag kunde verkligen inte klaga på förra veckan :)

Gillar

Kommentarer