Nya träningskläder

Allmänt, Träning

Godkväll alla glada!!
Hur är det med er ikväll? Med mig är det toppen! En riktigt bra dag på jobbet där jag hann med lite lunchträning i mina nya träningskläder (sååå nöjd!!) och sedan var det fullt ös med möten. Jisses så mycket jag har hunnit med idag egentligen, kan inte riktigt förstå det... haha. Efter jobbet gick jag ner till min mamma och fick med henne ut på en kvällspromenad så idag blev det både gym och 10 000steg. Det är en perfekt dag enligt mig! Jag vill gärna gå 10 000steg om dagen men det är inte alltid man har tid med det och speciellt inte när man lagt en timme på gymmet men jag har börjat lunchträna lite och det är minst sagt en tidsbesparing för mig. Plus att man är mer motiverad till att träna kl 12 jämfört mot kl 16.30. Energin finns liksom kvar och eftermiddagen går så mycket lättare :)

Nu har Johan och jag precis krupit ner i hörnet av soffan för att titta på semifinalen av Kockarnas kamp. Någon mer som kollar? Vem hejar ni på? Jag får faktiskt lite svårt att välja för jag tycker att alla tre är så himla bra. Snälla, roliga och ödmjuka personer som verkligen är värda att vinna. Kan man inte dela på priset i år?

Gillar

Kommentarer

tinafalkestad
tinafalkestad,
Men vad effektiv och duktig du är! Så skönt att ha träningen gjord på lunchen, håller med om att man är piggare då än 16.30! Jättesnygga träningskläder dessutom! Oj 10 000 steg per dag, de är inte dåligt att försöka med de! Grymt jobbat ❤️
nouw.com/tinafalkestad
charlottahagg
charlottahagg,
Ja, det var ganska jobbigt kan jag säga 😃 Haha! Men tack så jättemycket fina du 😊
nouw.com/charlottahagg

Liknande inlägg