Överraskning på G

Allmänt
Godmorgon torsdag!
En dag kvar till min födelsedag... jag är lite nervös faktiskt. Sanna har berättat för mig att hon har en överraskning till mig imorgon. Jag ska vara festklädd och ha en övernattningsväska redo efter släktkalaset. Jisses! Jag har verkligen noll koll på vad det kan vara för något men roligt ska det bli. Har massa tankar som snurrar i huvudet men jag får väl helt enkelt vänta och se.

Denna dag kommer att bestå utav flera timmars pluggande. Jag ska försöka ta mig igenom minst tre kapitel idag. Lite önsketänkande kanske men bättre att ha riktigt höga mål än inga alls. Senare ikväll får jag kärt besök av Madeleine, lite kvalitetstid med en vän är inte helt fel en torsdagskväll :)

Gillar

Kommentarer

marina,
sv. Så lite så och tack själv. 😊 Åh grattis i förskott!
marinapalme.blogg.se
Elin,
En sån grann tjej 😊 Spännande! 😃 du får ta och berätta efteråt! Hoppas att pluggandet gick bra, mysigt med att träffa en vän 😊
elin-mylife.bloggplatsen.se
Henrik,
Skummade igenom bloggen fort, men jag tycker du är ett föredöme för unga tjejer. De som läser din blogg kommer fullfölja din livsfilosofi. Skriv gärna om dina mål, det skulle både uppmuntra och motivera de till studier i framtiden. Jag tycker det är för lite tjejer i denna klass som söker till civilingenjörsutbildningar. Oftast är det ekonomi eller jurist som lockar. Vad är det som avråder en från att välja civ ing? Är man för fin i kanten att labba? /en som går på W och undrar varför >50% är vänsterfeminister på hans sektion.
None