På sista tiden...

Allmänt

Hej vänner!

Dagarna går fort såhär på sommaren och jag har inte hunnit med bloggen på ett par dagar, tyvärr. Förra helgen var det så otroligt fint väder att jag låg ute i solen varenda dag, antingen på vår baksida eller uppe vid sjön. Sååå underbart! Sedan var jag ledig i måndags och Johan har ju semester så då åkte vi till Kalmar för att uträtta lite bröllops-ärenden. Vi lämnade in våra ringar och storhandlade på IKEA, haha. I tisdags var Bengan och Maria här efter jobbet och åt lite, pratade om sommaren osv. Supertrevligt! I onsdags blev det träning deluxe och torsdag efter jobbet blev det långpromenad med Emma i Virserum. Igår var jag faktiskt ledig, jag skulle ha gått på semester men då jag behöver gå in och jobba några timmar på måndag så tog jag en semesterdag igår istället. Jag önskar sååå att jag kunde säga att jag har semester nu men 5 timmars arbete återstår innan jag kan säga det, inte så farligt ändå :)

Igår blev en träningsdag för Johan och mig, både gym och löparrunda, för att sedan på åka på grillkväll hos min syster. Vi satt ute till kl 19 och gick sedan in för att spela Hotell Hulingens musikquiz. En riktigt rolig kväll!! Dock gick min mobil sönder helt plötsligt.. ingen aning om vad som hände!! Jag skulle öppna en snap och utan förvarning så fick jag frozen iphone och den gick inte att starta igen... SÅÅ IRRITERANDE!! Jag hatar när teknik strular och skulle lätt kunna betala mycket pengar för att slippa det men nu är det som det är och Johan och jag åkte till Kalmar idag för att lämna in den.. Hoppas att de kan rädda innehållet så jag kan köpa en ny och föra över allt :)

Nu har vi precis kommit hem från en middag hos Arne. Det serverades grillad oxfilé idag och wow så gott! Vilken superlördag! Nu väntar några avsnitt TVD med mys, choklad och coca-cola i soffan <3

Gillar

Kommentarer