Påskafton

Allmänt, Middagar

I lördags var det påskfirande hemma hos mamma och pappa tillsammans med den närmaste familjen. Det bjöds på ett fantastiskt gott påskbord, kan redan nu längta tills det är dags igen nästa år. Sedan blev det efterrätt och kex & ost. Vi hade även ett blindtest på om det var någon skillnad mellan påskmust och julmust (de hade kvar en flaska julmust sedan december) och jag var den enda som hade alla rätt! Mamma och jag sade redan innan testet att vi tycker att det är lite skillnad så J ville motbevisa oss genom att hälla upp både påskmust och julmust i fem stycken olika glas och sedan skulle vi gissa vilken dryck det var i glaset, jag hade som sagt 5/5 rätt och därav så tycker jag att jag har bevisat att det är skillnad, det tyckte dock inte de andra... haha!

Kvällen fortsatte sedan med Årets Spel 2017, Smart10. Hur roligt som helst och väldigt lärorikt, kan absolut rekommenderas för er som tycker om enkla sällskapsspel med en hint av frågesport, utan att det ska bli för avancerat. Vi hade riktigt roligt och J och jag vann till slut - sååå viktigt!

Gillar

Kommentarer

LindaLinnros
LindaLinnros,
vilka fina bilder 😊
nouw.com/lindalinnros
charlottahagg
charlottahagg,
Tack så jättemycket 😊 Hade du en bra påsk? =)
nouw.com/charlottahagg
LindaLinnros
LindaLinnros,
Ja jag jobbade hela påsken 😊 men va fint ni hade det 😊
nouw.com/lindalinnros
charlottahagg
charlottahagg,
Jaha okej, vart jobbar du? 😊 Tack så jättemycket, det var min mamma som fixade med middagen, dukning osv. Hon är verkligen jätteduktig så det blev bra =)
nouw.com/charlottahagg
LindaLinnros
LindaLinnros,
Jobbar på ett äldreboende som undersköterska 😊 Ja va mysigt, viktigt med god mat och familj! 😊
nouw.com/lindalinnros