Planering av mordkväll

Allmänt

Hej vänner!
Nu är det redan tisdag och jag har lite panik över allt som ska hinnas med.. På fredag väntar nämligen tjejkväll här hemma och jag har tagit på mig att göra en mordkväll. Jag har alltså skrivit ihop en historia, helt påhittad och sedan gett alla personer som ska komma varsin roll i förväg så att de hinner läsa på lite om sig själva. Alla har fått ca 1 A4 med instruktioner om sig själva och vilka uppgifter eller repliker som de har under kvällen. Dessutom kommer jag att gömma ett antal ledtrådar runt om i huset, plus att jag har några ledtrådar som kommer att avslöjas när jag berättar en historia under middagen. Historian är uppdelad på två, en som ska berättas till huvudrätten och en till efterrätten. Sedan ska de minsann få leta och fundera på vem som kan vara mördaren.... Alla har ett motiv till mord, mer eller mindre och det är ingen som vet i förväg vem som är mördaren - inte ens mördaren själv. Alltså det har varit ett jäkla jobb att få ihop allt till nio personer men jag känner mig faktiskt riktigt nöjd idag. Jag skickade ut sista rollbeskrivningen idag och har endast en liten snutt kvar av historian och sedan känner jag mig nog klar. Då är det bara städning, handling och matlagning kvar men jag har tänkt att handla och städa imorgon och sedan förbereda det mesta på torsdag. På fredag hinner jag nästan ingenting eftersom jag jobbar först så det gäller att förbereda så mycket som möjligt i förväg :)

Men nu ska jag lägga datorn åt sidan och umgås lite med Johan innan jag somnar här i soffan.. Ha det fint!

Gillar

Kommentarer

tinafalkestad
tinafalkestad,
Men gud vad roligt!!Aldrig testat de, de lär ju hur kul och spännande som helst! Hoppas de blir en riktigt lyckad fredag kväll då! Så fin du är<3
nouw.com/tinafalkestad
charlottahagg
charlottahagg,
Ja, det var verkligen hur kul som helst! Kan rekommenderas varmt 😃 Och tack så jättemycket snälla du <3
nouw.com/charlottahagg
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Åh vad påhittigt, vad roligt 😍
nouw.com/emelieanderssoon
charlottahagg
charlottahagg,
Haha ja det var verkligen superroligt! Mycket jobb men helt klart värt det 😃 Alla uppskattade det jättemycket och roligt när de gick in för det och klädde ut sig och gick in i sin roll 😃 KRAM!
nouw.com/charlottahagg
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Nej men guud vad roligt och spännande alltså!! Hoppas det kommer bli kanon finis <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
charlottahagg
charlottahagg,
Det var superroligt! Är sååå nöjd med hela kvällen 😃 Kan varmt rekommenderas 😉 KRAM!
nouw.com/charlottahagg