Positiva listan

Allmänt

De senaste dagarna har denna lista cirkulerat runt på bloggportalerna - den positiva listan. Jag blev utmanad av @Matildaberlin att skriva svaren till nedanstående frågor och inte är jag den som säger nej till en härlig utmaning med massa positiv energi! Perfekt att tänka lite positivt när man ligger hemma och är sjuk dessutom :)

2 positiva saker med mig själv

~ Som det står i min beskrivning till denna blogg så är jag extremt målmedveten. Har jag bestämt mig för något så gör jag allt i min makt för att det ska bli så. Planering och struktur är två ord som beskriver mig och jag själv anser att jag är bra på det, varför jag ser det som mycket positivt!

~ Jag har lätt för att prata med nya människor och jag tycker att det är riktigt inspirerande! En egenskap som jag är mycket stolt över då det underlättar i mitt arbete när jag ska på event, utbildningar och ut på kundträffar.

Mina 2 favoritminnen
Hur ska man kunna välja ut två stycken av alla fantastiska minnen?!

~ Dagen då min syster ringde och sa att jag skulle bli moster. Den dagen glömmer jag aldrig. Wow, vilken härlig känsla det var. Jag var sååå glad!

~ Första gången Johan och jag var i Paris. Need I say more? Sista kvällen när vi låg på gräsmattan framför Eiffeltornet och bara kramade om varandra <3

Mina 2 favoritsaker i hemmet

~ Guldspegeln som jag köpte väldigt spontant i en antikaffär för några år sedan.

~ Min stora garderob!

2 största tryggheter

~ Min familj! Vad skulle jag göra utan dem? Sanna (syster), systersönerna, mamma, pappa, mormor, farmor och farfar. Jag ser oss som en extremt sammansvetsad familj. Vi berättar allt för varandra, bra som dåliga saker. Det finns inga hemligheter mellan oss och det är även det som gör oss så starka tillsammans!

~ Johan och Oliver. I vanliga fall så räknar jag med dem i min familj såklart men då de betyder så otroligt mycket för mig tyckte jag att de skulle få en egen rad <3

2 favoritintressen

~ Träning!
Jag mår alltid så himla bra efter ett träningspass. Hjärnan har rensats ut på alla jobbiga tankar och kroppen känns piggare än någonsin efter ett riktigt hårt träningspass. Underbart!

~ Fotografera / Bli fotad
Förr i tiden så älskade jag att fotografera, jag hade med mig kameran överallt ifall att jag skulle se något som fångade min uppmärksamhet. Jag gillar det såklart än idag men intresset att stå framför kameran istället för bakom har vuxit de senaste åren.

Mina 2 favoritserier

~ Gossip Girl - världens bästa serie!

~ Jag behöver egentligen inte säga någon mer än GG för jag älskar verkligen den serien men om jag måste välja en tvåa så blir det nog The Vampire Diaries. Jag har inte sett om den femhundrasjutioelva gånger som jag har med GG men när jag kollade på TVD så var jag verkligen fast. Hejade på Damon in i det sista!

2 saker med min kropp jag är nöjd med

~ Mina ögonfransar. Jag är mer nöjd med mina ögonfransar naturellt än vad jag var när jag testade att sätta dit lösögonfransar på salong.

~ Mina långa ben. När jag var yngre tyckte jag att det var jättejobbigt med långa ben för det såg ut som att jag hade världens minsta överkropp men idag är jag verkligen nöjd alltså!


Sist, men inte minst. Den där punkten då jag ska lämna utmaningen vidare. Jag hoppas att följande personer skulle vilja skriva ett positivt inlägg om sig själv utifrån listan ovan: @Carolinejohansson_ @Emmaengstroms @elllensvensson

Gillar

Kommentarer

brieditiseventing
brieditiseventing,
:-D skulle det ju va!!
nouw.com/brieditiseventing
brieditiseventing
brieditiseventing,
så himla härlig lista :F
nouw.com/brieditiseventing
charlottahagg
charlottahagg,
Tack! Kul att du gillade det 😊
nouw.com/charlottahagg
elllensvensson
elllensvensson,
såå härligt!! ska absolut skriva ihop min lista nu! tack för nomineringen😘
nouw.com/elllensvensson
charlottahagg
charlottahagg,
Ja så himla roligt ju! 😊
nouw.com/charlottahagg
Flisan,
Kul lista 😃
tvseriebloggen.nu
charlottahagg
charlottahagg,
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Denna lista är ju så underbar! <3
nouw.com/emmaengstrom
charlottahagg
charlottahagg,
Visst är den! Superhärlig 😊
nouw.com/charlottahagg
Carolinejohansson_
Carolinejohansson_,
Missade helt detta inlägg men ska göra en lista inom kort 😊 Vad kul att läsa om dig! KRAM
nouw.com/carolinejohansson_
charlottahagg
charlottahagg,
Ja gör gärna det!! Alltid roligt att läsa lite listor 😊
nouw.com/charlottahagg

Liknande inlägg