Provsmakning

Bröllop, Allmänt

Hej vänner!
Vilken underbar dag det har varit idag, jag är helt amazed!! Johan åkte till sin fotboll redan 8.20 idag och då bytte jag om och begav mig ut på en löparrunda. Första rundan på flera veckor och det var såååå skönt! Inte bara att vädret var härligt och solen var framme utan det kändes verkligen lätt i benen som om jag flög fram. Länge sedan jag hade den känslan kan jag säga. När jag kom hem igen så hade jag väldigt mycket energi kvar så jag körde faktiskt en full body workout med Pamela Reif i 20min och ytterligare 10min six pack body workout men därefter kunde jag knappt stå, haha.

Hoppade in i duschen, gjorde mig iordning och gick sedan jag en promenad i solen ner till mina föräldrar där även Sanna och barnen var. Sanna hade nämligen ringt lite tidigare och bett mig komma ner för att jag skulle bli intervjuad idag - något till bröllopet... SÅ SPÄNNANDE! Så jag gjorde mig iordning lite extra och förberedde mig på allt möjligt, haha. Det var verkligen roligt men mer än så tänker jag inte säga....

Efter några timmar med syskonbarnen så kom Johan och hämtade upp mig. Han har haft match med fotbollen idag och efter den matchen hade han fått i uppdrag att åka och hämta upp lite macarons för provsmakning - också till bröllopet... Jag fick några snaps ifrån stället där han var och jag är sååå avundsjuk på att han varit där och inte jag. Jisses så fint det var och wow vilka bakverk!!! Så när Johan hämtade upp mig och vi åkte hem så hade vi lite provsmakning hemma på olika smaker på Macarons! Alltså jag älskar macarons och dessa var verkligen huuuur goda som helst! Självklart är min favorit på LaDurée i Paris men det är ju även för att miljön är så häftig där så jag måste säga att dessa var toppen. Det svåra nu är bara att vi ska komma överens om vilken smak som är bäst, vilket inte är lika lätt som det låter.. Haha!

Men nog om dagen, nu ska vi äta hemmagjord pizza och titta på Tre Sekunder. Någon som sett den? Jag har velat se den jättelänge men det har inte blivit av.. håller tummarna för att den är en lika stor succé som boken! :)

Gillar

Kommentarer

elllensvensson
elllensvensson,
Åå så härligt 🤩
nouw.com/elllensvensson
charlottahagg
charlottahagg,
Alltså så roligt!! Känns verkligen att det är på riktigt nu 😃 <3
nouw.com/charlottahagg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229