Sista semesterveckan

Allmänt, Resor & Upplevelser

Hej vänner!
Hur har ni det sommaren 2020? Inget är som vanligt men ändå njuter jag som aldrig förr. Jag har gift mig med världens finaste människa och får äntligen kalla mig hans fru. FRU?! Kan ni tänka er hur det känns? Helt galet kan jag lova! Jag är dessutom så otroligt glad och lycklig för att vi valde att genomföra vårt bröllop i år, trots alla restriktioner och rådande läge i världen. Vi ville bara bli VI på riktigt och vi bestämde oss tidigt för att vi skulle minsann genomföra vigseln oavsett vad, med full förståelse för om våra gäster valde att avstå. Vi gjorde en del justeringar och fick ringa några gäster som hade långt att åka, vilket självklart var hur jobbigt som helst, men det var nödvändiga åtgärder för att göra festen så säker som möjligt för våra närmaste. Att vi sedan har världens bästa familj och finaste vänner i världen som gjorde dagen, kvällen, natten till det bästa dygnet någonsin är helt otroligt. Jag kan knappt beskriva känslan med ord. Jag är så otroligt lycklig från topp till tå!! Hela jag svävar på moln och det har jag gjort i över en veckas tid nu. Jag bara väntar på att allt ska återgå till det normala men jag undrar om det någonsin gör det, jag blir ju aldrig Fröken Hägg igen. nu är det Fru Hägg som gäller :)

Jag lovar er att ni ska få se hur många bilder som helst ifrån vårt bröllop men det tar ett tag att ordna upp allt. Det är såååå galet många bilder alltså och då har jag inte ens fått våra proffsfotografers bilder än, haha! Förhoppningsvis kommer första inlägget med förberedelserna upp redan imorgon så håll utkik :)

Ni väntar en kväll i soffan med min man Johan (kan inte sluta le när jag säger eller skriver det!). OMG! Hoppas att ni har en fantastisk sommar, en sommar som ni aldrig kommer att glömma - det har jag!

Gillar

Kommentarer

elllensvensson
elllensvensson,
Så fin!! Och magiskt att kalla sig fru!!
nouw.com/elllensvensson
charlottahagg
charlottahagg,
Tack så jättemycket!! 😊. Ja, det känns helt magiskt!!
nouw.com/charlottahagg