Sjukhus & kalas

Allmänt
Godkväll godkväll!
Händelserik dag... inte direkt. Jag hade föreläsning mellan åtta och tio, åkte direkt hem och sedan vidare till Vårdcentralen. Jag har fått ett fästingbett som blivit rött och infekterat men tydligen kan de inte göra prover på det förrän om 4veckor. Jag fattar verkligen ingenting! Tänk om det är Borrelia och de väljer att vänta i fyra veckor... Någon som kan förklara för mig varför? Usch. Jag blir så arg på systemet alltså.

Efter besöket på vårdcentralen åkte jag hem till farmor och farfar. Farfar fyller 70år idag och det firades med kalas. Många på besök och roligt att träffa släktingar som inte bor här längre. Det riktiga kalaset blir dock på lördag för då blir det middag.

Nu tänkte jag läsa igenom instruktionerna för morgondagens projekt och sedan ska jag titta på Reign :)


Gillar

Kommentarer

Henrik,
Det är därför vi behöver konservatism i det politiska systemet. Jag levde dock inte på 80-talet men jag har hört från bekanta att Fälldins regeringstid är det bästa som hände Sverige. Sjukhusen fungerade, företagande expanderades, skatterna var inte så höga, alla kunde leva utan socialism, landsbygden utvecklades och skolorna var inte grundligt politiskt korrekta. Jag saknar sund förnuft i systemet idag, börjar bli less på dessa strukturer som aldrig har fungerat. Synd att Palme återtog makten 1985 och gjorde landet otryggt igen med sin vänstersocialistiska ideologi. Därefter har Sverige aldrig återhämtat sig igen. Man har blivit för öppna och oorganiserat flummiga där gränser inte existerar längre.
None
amanda,
Men fy för vårdcentralen, var också på en förra veckan -.- sv: jo men det är bra med mig, snart studenten 😃 själv?
liindstrand.blogg.se
Josefine Johansson,
Konstigt att de inte kunde göra ett prov direkt. Men kul med kalas 😊
blogg.anniesfotografier.se