Skärpning nu!

Allmänt
Fyyy så dålig uppdatering det har varit här idag. Jag ber verkligen om ursäkt! Lyckades dock snooza några minuter extra på morgonen så jag fick stressa som tusan för att hinna i tid, vilket jag gjorde som tur var. Men bloggen fick bli lidande. Tyvärr. Dock får jag säga att jag är pigg och utvilad nu så förhoppningsvis kommer bloggen att bli bättre framöver.

Jag började ju lektionen vid klockan åtta idag på morgonen så jag åkte hemifrån vid tjugo över sex. Var tillbaka hemma efter tre och då somnade jag en stund. Typ det bästa jag har gjort på länge! Jag behövde verkligen den powernapen alltså!! Därefter fick det bli en löparrunda på över milen men lyckades inte springa hela vägen idag... gick säkert en tredjedel. Tråkigt men sant.

Nu har jag alltså kommit ut från duschen och förberett allt inför morgondagen, då väntar nämligen fotografering. Spännande!!! Men nu ska jag kika vidare på Bonde söker fru och kanske göra mig något gott att äta :)


Gillar

Kommentarer

ullie,
Tack rara du . ja man behöver verkligen små nappar i bland . det gör att man inte känner sej såå trött de e hemskt. har varit inne i en sån period. går dock senare till jobbet än du stackare. Hoppas veckan blir fortsatt bra kram
weberskold.blogg.se
Henrik,
Skärpning sa hon med en allvarlig blick och vinglaset i högsta hand. Egentligen spelar det ingen roll, det är din blogg. Läsarna får hålla sig till tåls tills du slår det ena blogginlägget efter det andra med buller och bång.
None