Skräpmat och godis till max

Allmänt

Hej på er!
Jag är så jäkla trött, alltså verkligen helt slut. Jag vet inte när jag var med om en sådan här urladdning av energi sist, kanske när man hade skrivit klart sin D-uppsats och haft opponeringen? Eller när jag hade min senaste arbetsintervju? Eller på kvällen efter att jag sagt upp mig från mitt jobb? Alla dessa gånger har verkligen tagit energi och nu känner jag mig lite likadan i huvudet samtidigt som fötterna värker och vaderna gör ONT, haha. Inte det smartaste valet att ha helt nya skor (ej ingångna) på bröllopet från klockan 13 till 22.. Vid klockan 22 gick det faktiskt inte längre då det var dags för dans så då åkte mina platta ballerina skor på och tur är väl det för annars hade jag nog inte kunnat gå alls - såhär tre dagar senare ;)

Johan och jag ligger bara helt utslagna idag. Igår hade vi trots allt en heldag inbokad med familjen i skogen men idag har vi bara varit ute på en liten promenad och jag strök tvätten medan han dammsög övervåningen men i övrigt har vi inte gjort någonting alls. Hur skönt som helst men samtidigt sååå sjukt att man kan vara såhär trött tre dagar efter att bröllopet varit, hahah.

Men nu ska vi äta lite skräpmat, godis och chips och sedan blir det en kväll ute vid speedwaybanan. Håller tummarna för uppehåll bara, sjukt tråkigt om det skulle regna när man för en gångs skull tagit sig ut..

Gillar

Kommentarer

malinskaos
malinskaos,
Skönt att ha sådana dagar ibland. Skräpmat och gottis måste man få trycka i sig ibland. ❤️
nouw.com/malinskaos
charlottahagg
charlottahagg,
Visst är det underbart! Man skulle behöva det lite oftare 😊 KRAM <3
nouw.com/charlottahagg

Liknande inlägg