Sluta tidigt, gymma, packa och dricka vin

Allmänt

Hej vänner!
Det har minst sagt varit fullt upp denna onsdag. Jag gick hem lite tidigare från jobbet för att hinna med allt som skulle göras. Jag hade egentligen planerat att t.ex. raka benen och måla naglarna igår men då jag lyckades somna på soffan så fick det vänta tills idag. TYPISKT! Så efter jobbet idag åkte jag först till Kicks och sedan till Elgiganten. Hade lite smågrejer kvar att köpa inför resan. Därefter var det raka vägen hem, byta om till träningskläder och köra ett snabbt men effektivt pass tillsammans med J.

Efter gymmet lämnade vi av lilla Oliver hemma hos mina föräldrar, där ska han få spendera dagarna tills vi kommer hem. Lilla plutten. Han tycker verkligen inte om att åka i bur alltså, stretade och fräste som bara den när vi skulle få in honom. Stackarn!! Vi passade även på att fika lite hemma hos mamma och pappa då min syster med familj också var där.

Vi kom tillbaka till lägenheten för en timme sedan ungefär och då blev det panik-packning till 110 %. Galet vad snabb jag var - jag måste ha glömt något.. Jag har aldrig varit så snabb på att packa min väska tidigare! Dock så hade jag planerat i mitt huvud vad jag ska ha på mig de kommande dagarna, vilket underlättar en hel del och snabbar på processen avsevärt. Nu ska allt vara packat, passen framlagda och vi har checkat in. Det firas med ett glas vin framför Champions League där Real Madrid möter Juventus, precis det jag tänkte att vi skulle göra ikväll (not!), haha. Men jag njuter av att ha det mesta klart inför morgondagen och försöker att bara slappna av :)

Gillar

Kommentarer