Slutet på en långhelg

Allmänt

Hej alla underbara läsare!
Söndagen lider mot sitt slut och jag har söndagsångest deluxe. Jag har varit ledig i fyra dagar och jag har endast tittat på mailen två gånger under helgen vilket innebär att jag har noll kontroll över morgondagen. Jag hade egentligen tänkt att jobba undan en hel del idag men då vädret bestämde sig för 24grader och klarblå himmel så prioriterade jag faktiskt lite solning och träning. Får helt enkelt bli övertid imorgon på kontoret - sånt är livet. Imorgon väntar även lunch på stadshotellet med föreläsning om styrelse, ska bli superspännande! Frågan är bara vad jag ska ha på mig imorgon... jobb, lunch, föreläsning och 22grader enligt appen. Ingen lätt dag att planera för och risken om man tar något för svalt är att man fryser på föreläsningen då de har en riktigt bra AC. Hmm, nu blir jag nog tvungen till att gå igenom garderoben för att hitta något bra. Jag tycker att det är så himla skönt att göra det kvällen innan så att allt är framtaget på morgonen, jag får världens beslutsångest annars och kan lägga onödigt mycket tid på morgonen till att välja outfit. Inte alls värt det med tanke på att jag vill komma iväg så snabbt som möjligt mht att det tar en timme att åka till kontoret.

Denna helg i övrigt då. I torsdags njöt jag av ledigheten hemma hos mina föräldrar, vi solade, spelade spel och grillade. Var verkligen helt underbart och jag blev äntligen lite brun! I fredags blev det trippen till Vetlanda med shopping, träning och tacokväll med älsklingen. Igår gick mamma och jag en långpromenad på 2,5h, jag fixade lite med bilder, städade lägenheten och sedan spenderades kvällen med kompisarna i Virserum framför Eurovision.

Idag gjorde jag som sagt ändringar i planeringen och lade lite tid på mig själv. Solning, umgås med familjen, mys med hjärtat och långpromenad med bästa Maria. Ingen dum söndag det inte!

Nehe, nu ska jag titta på ett avsnitt Safe innan läggdags :)

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Det gjorde du verkligen SÅ rätt i! Hoppas du får en fantastisk vecka nu söta <3
nouw.com/matildaberlin