Smakråd!

Allmänt, Shopping

Hej Vänner!
Dagarna bara springer iväg när man är ledig. Jag vaknade vid halv sju idag på morgonen med världens energi och hoppade upp ur sängen. Jag fixade frukost till Johan och mig och efter frukosten begav vi oss ut på en PW i solen. Vi gick i över en timme och avslutade med ett 45minuters pass på gymmet. Sååå härligt att vara tränad och klar innan klockan slår tio. Det är lyx i mina ögon!!

Direkt efter träningen begav vi oss hem för att duscha och fixa oss. Vi gick en sväng på Hultsfredsdagen men vädret började svaja lite så vi bestämde oss för att åka en liten tripp till Vetlanda och kolla i butikerna. Jag hittade en hel del fint som fick följa med mig hem och sedan velade jag fram och tillbaka om vissa saker. Klänningen nedan t.ex. Den är ifrån Gina Tricot och kostade inte många kronor men jag blev lite osäker ändå.. Vad tycker ni om den? Det är verkligen inte en färg som jag brukar ha men jag fastnade för just den färgen.. blir jag för blek? Säg ärligt nu vad ni tycker :)

Det som jag shoppade mer kommer ni att få se i ett annat inlägg senare då jag inte hunnit att ta kort på det än.. oops. Direkt när vi kom hem började vi nämligen att laga mat och efter maten har vi bara legat på soffan och slöat. Sjukt mysigt ändå! Jag gillar verkligen sådana dagar när man tar allt som det kommer <3

Gillar

Kommentarer

evelinnkarlsson
evelinnkarlsson,
så snygg på dig!! passade dig verkigen!! 🌸
nouw.com/evelinnkarlsson
charlottahagg
charlottahagg,
Tack så jättemycket, blir en keeper!! 😊 <3 KRAM!
nouw.com/charlottahagg
Emmamehrali
Emmamehrali,
Bra jobbat att vara klar så tidigt 🙌🏻
nouw.com/emmamehrali
charlottahagg
charlottahagg,
Tack! Det var riktigt skönt, älskar att träna på morgonen 😊 KRAM!
nouw.com/charlottahagg
Carolinejohansson_
Carolinejohansson_,
Den var fin i färgen på dig, behåll behåll behåll! 😊
nouw.com/carolinejohansson_
charlottahagg
charlottahagg,
Tack så jättemycket!! Det blir en keeper då, kanske till och med kör på den ikväll 😊 KRAM!! <3
nouw.com/charlottahagg