Snapshots från bröllopet, del II

Fortsättningen på tidigare inlägg...

När alla satt sig till bords började det alltså att regna ute men inte gjorde det oss någonting då vi satt under tak i ett helt underbart rum som kallades citrushuset. Fantastisk utsikt över vinrankorna utanför! Och det var först när alla hade satt sig som Johans och mitt "jobb" började på allvar. Ni kan se på första bilden här nedan hur det såg ut på vår plats vid middagsbordet, haha. Stackars våra bordsgrannar för även om vi verkligen försökte så spenderade vi inte jättemånga minuter under kvällen med att socialisera oss då vi hade fullt upp med att kolla planeringen, klockan, prata med cateringen, förbereda nästa sak som skulle ske/sägas. Vi började med vårt välkomsttal så fort alla hade fått ett glas vin upphällt, därefter bjöds det på förrätt (som jag tyvärr inte tog något kort på.. var nog helt uppe i annat men god var den!), sedan var det dags att presentera kvällens första talare och därefter måste jag säga att kvällen flöt på extremt bra. Jag var galet nervös när vi körde välkomsttalet och när jag presenterade första talaren så skakade jag i min vänsterhand så att jag knappt kunde få stopp på den, haha. Men därefter kändes det helt normalt, som om man aldrig gjort annat. Vi höll vår tidsplanering i stort sett hela kvällen och jag är så otroligt tacksam för den hjälpsamma och trevliga cateringpersonalen. Vilket fantastiskt bra jobb de gjorde och vilket bra samarbete vi hade under hela kvällen - stor eloge till En trappa upp i Kalmar!! :)

Lite extra nöjd är jag nog över våra egna telegram som vi hittat på och såklart de videohälsningarna med personer som skickar lyckönskningar till brudparet. Alltså såå fint och tydligen väldigt överraskande för de lyckliga tu! Men jag måste även säga att det var en grymt bra låt som vi tjejkompisar hittat på om Josse och Olle. Vi skrev om texten till "Tuff brud", "Du är min man" och "Waterloo" och sedan hade Erika mixtrat med musiken så att det blev en vers vardera från de två första låtarna och sedan en vers och en refräng på "Waterloo" och texten handlade såklart om Josse och Olle och deras tid tillsammans. Såå kul och en riktigt bra övergång för att avsluta alla tal och gå över till spexen.

Det hände så otroligt mycket denna kväll att jag aldrig kan få ner allt i text här och det är väl precis så det ska vara också men efter tårtan höll Johan och jag avslutningstalet och då brast det lite för mig. Det kom en liten tår och Johan fick säga en mening som egentligen jag skulle sagt men helt ärligt - jag tror inte att någon lade märke till det ens.

Därefter samlades alla inne i danslokalen och tittade på när brudparet dansade vals och bara någon minut senare stod nästan allihopa där på dansgolvet och dansade vals. ÄLSKADE DET!! Det var nog en av mina favoritstunder på hela kvällen, när J och jag var klara med vårt uppdrag och gick upp på dansgolvet tillsammans och dansade vals, eller ett försök till vals ialla fall, haha.

Resten av kvällen fortsatte sedan med party party och vi lämnade inte festen försen någon gång efter klockan tre.. minns inte exakt klockslag men vet med säkerhet att jag var i säng vid halv fyra för då tog jag sista snapen.

TACK SÅ JÄTTEMYCKET JOSEFINE OCH OLLE FUNGMARK FÖR DENNA FANTASTISKA DAG, HELT MAGISKT FRÅN BÖRJAN TILL SLUT!! <3

Gillar

Kommentarer