Snapshots och exposé

Allmänt

Hej på er!

Klockan bara springer iväg idag och jag får verkligen fundera på vad jag har hunnit med. Jag började jobba vid 07.30 idag och hade planer på att fixa lite ärenden på lunchen men det var ganska mycket på jobbet så jag ställde in det hyfsat tidigt och slapp känna någon stress över det. På eftermiddagen överraskade en av kollegorna med efterrätter ifrån Pinchos. Alltså hur gott var inte det då?! Jag fullkomligt älskade chokladbakelsen under glassen som bara smälte i munnen, MUMS. Jag lämnade sedan jobbet vid fyra-tiden och åkte raka vägen hem till mina föräldrar där även mina systersöner var. Vi busade i någon timme och därefter sprang pappa och jag iväg på en 7km-runda. Jag lyckades faktiskt springa på 05.35min/km. Är så stolt över mig själv för det var länge sedan jag sprang en längre runda på den tiden. Härligt härligt!

När jag skulle åka därifrån så fick jag även en liten present av mina föräldrar, som älskar fotboll btw (ialla fall pappa). Det var en Sverige t-shirt med mitt namn på ryggen. Skitsnygg måste jag säga och satt som en smäck! Blir perfekt att ha till jobbet på måndag när vi ska ut och se fotbollen tillsammans på AW vid kl 14.

Icke att glömma, jag har fått så fina blommor av en arbetskamrat idag! Jag älskar verkligen pioner och hon hade helt fantastiska pioner i sin trädgård som jag fick med mig hem. Alltså WOW. Vilka blommor! Så nu ser det riktigt fräscht ut här hemma i lägenheten och det doftar ljuvligt inför helgen <3

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
SHIT vad du är fin vännen!! Och så himla grym!! <3
nouw.com/matildaberlin
Carolinejohansson_
Carolinejohansson_,
Vad härligt och vad kul med Tishan!! 😃
nouw.com/carolinejohansson_

Liknande inlägg