Soffmys på trettondagsafton

Allmänt

Godkväll mina fina läsare!
Hur många av er har börjat jobba denna vecka efter lite härliga ledigheter? Jag räcker upp handen!.. Jag började jobba igår och det värsta för mig var att kliva upp ur sängen.. Herreguuud så trött jag var när alarmet ringde och jag snoozade säkert fyra gånger innan jag klev upp men när jag väl satt framför datorn så var det som vanligt igen och det kändes som om jag inte ens haft ledigt, haha. Någon som känner igen sig?

Igår jobbade jag hemifrån men idag åkte jag faktiskt in en sväng till kontoret. Jag kände att jag behövde komma igång ordentligt och snabbt för nu är det bokslut igen och det börjar bli svårare att jobba hemma eftersom vi måste skriva ut alla våra verifikationer på skrivaren på jobbet. På bara två dagar så hade jag en hel mapp fylld med dokument och verifikationer som skulle skrivas ut. Vill inte ens tänka på hur lång tid jag skulle behöva stå vid skrivaren om jag väntar en hel vecka!

Jag kom hem från jobbet runt kl 17 och sedan dess så har Johan och jag gått en långpromenad i snölandskapet. Helt perfekt med snö nu om ni frågar mig! Det är vitt på backen men sådär lagom så att marken är täckt så man slipper skotta. Fint, ljust och utan ansträngning - det är grejer det!

Nu ska vi sätta oss i soffan och titta på en film innan det är sängdags. Planen är att ställa ett alarm imorgon också för att inte falla tillbaka i de trötta mornarna och sen vill jag starta dagen med ett träningspass. Dock blir det ett pass hemma med spinning och Pamela Reif för vi besöker fortfarande inte gymmet pga Covid -19. Hur gör ni? Det killar verkligen i mina fingrar efter gym nu men det känns så jäkla dumt och onödigt när jag faktiskt har möjlighet att träna hemma.

Aja, nu blev detta ett längre inlägg än jag hade tänkt mig men det var svårt att sluta skriva idag. Hoppas att ni får en riktigt mysig trettondagsafton så hörs vi imorgon. Kram på er :)

Gillar

Kommentarer

juliafalten
juliafalten,

Tyvärr så dras jag till gym... Men har koll på tiderna då det är lite folk, går på de gym som inte har så många där vanligtvis och använder en massa handsprit! Funderar dock på att försöka vända på situationen och börja blanda med hemma träning tills det bara är hemma träning!

nouw.com/juliafalten
charlottahagg
charlottahagg,
Jag förstår dig!! Mycket lättare att träna när man tar sig till en speciell lokal som har allt på samma plats ju 😊
nouw.com/charlottahagg