Sommaren -15

Allmänt
Hej på er, det var minsann inte igår!
Jag har haft en helt underbar sommar. Visserligen har jag jobbat i stort sett hela tiden men jag har älskat mitt jobb. Vilka fantastiska människor jag har träffat på detta sommarjobb. Jag längtar redan tills vi kommer ses igen! Nog för att jag trodde att jag skulle gilla jobbet men att det skulle bli så bra att jag inte ville sluta... det var svårt att förutse.

Den största händelsen denna sommar är att jag träffat en helt fantastisk människa som får mig att må otroligt bra. Vi träffades i början av sommaren och allt har gått galet fort men samtidigt så himla bra. Han har hälsat på mig i Västervik, vi har gått på Latitud och Speedway GP, spenderat en helg nere i Skåne, åkt till Göteborg och haft mängder med underbara hemmakvällar.

Denna sommaren har verkligen gått fort... kanske beror det på att jag har jobbat så mycket eller kanske för att jag har haft så otroligt mycket skoj att se fram emot hela tiden? Hur eller hur, jag har tagit mängder med kort denna sommar och nu när skolan börjar så har jag äntligen tid att blogga lite igen :)


Gillar

Kommentarer

jannice lindell,
ååå,vad trevligt att du mår bra och att du har träffat en person som gör dig glad=) Kram
lovebyjannicelindell.blogspot.com
NICOLE,
Det gläder mig att läsa detta L!!! =)
nwistrand.forme.se
Josefine johansson ,
Puss på dig! Måste ses snart
None
E.g.V,
Hej , Det gör mig väldigt glad att du verkar lycklig. Jag vet att allt kommer gå bra för dig i livet. Jag önskar dig all lycka med din nya pojkvän. Tack för allt ! 😊
None
daniela,
vad kul att du träffat någon! 😊
ddanielas.blogg.se
Sarah,
Va har du en ny kille ?
klarahs.blogg.se
Liborius,
åh grattis! senast jag kollade in här hade du och emil nyss gjort slut, men kul att du hittat någon ny:)
finest.se/liborius