Sommarkänslan igår

Allmänt, Middagar

Hej vänner!
Wow vilken dag vi hade igår! Solen sken precis hela dagen och jag spenderade varenda minut utomhus. Johan och jag började dagen med en långpromenad runt sjön och sedan planterade vi lite växter ute på baksidan och jag satte mig och solade en stund. Heeelt underbart! Jag fick verkligen den rätta sommarkänslan igår :)

Johan hade sedan träning kl 12 och då gick jag en långpromenad med mamma runt sjön, haha, precis samma runda men åt motsatt håll. Sedan lyckades jag byta om för att ge mig ut på en kort löparrunda som slutade på 2,5km men jag gav verkligen allt för att springa så fort jag bara kunde. Målet var att ta mig under 5min/km men det landade på 5.07min/km så jag lyckades inte riktigt även om det var en så kort sträcka. Aja, bättre lycka nästa gång!

Efter den korta rundan så satte jag mig ute i solen tills Johan kom hem. Jag fick riktigt mycket färg men ångrar sååå att jag inte gick in och bytte om till bikini för nu har jag inga roliga linjer kan jag säga. Benen är bruna till hälften och jag har en kant från linnet jag hade på mig. Det kommer nog ta ett tag att jobba bort dessa fula kanter, haha.

Kl 16 stod vi redo i Virserum för att köra en omgång padel med Emma och Karl. VILKEN TUR MED VÄDRET ALLTSÅ! Vi spelade i 1,5h och jag måste säga att det är riktigt roligt. Hade gärna spelat det lite oftare :). Efter padeln åkte vi hem till dem och grillade, drack lite vin och hade det riktigt trevligt i solen <3

Gillar

Kommentarer

AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
vilken härlig dag du har haft 😃
nouw.com/angelicacarlsson
charlottahagg
charlottahagg,
Ja, det var en helt underbar dag!! 😊. Hoppas allt är bra med dig!
nouw.com/charlottahagg