Springsäsongen är igång!

Allmänt

Kära vänner, nu har våren varit här tillräckligt länge för att mina ben skulle känna att löparsäsongen är igång på riktigt. Jag har gymmat och cyklat hela vintern, visserligen sprungit några gånger utomhus men inte alls så ofta som jag brukar. Igår efter jobbet åkte jag ner till pappa och vi drog ut på en löparrunda. Jag tänkte innan att det skulle vara sjukt tungt att komma igång men jag lyckades hålla 5:30min/km i över 7km! Alltså för mig är det superbra!! Extra bra med tanke på att jag inte har sprungit på evigheter och jag behövde verkligen det här för att få tillbaka motivationen till löpningen, HÄRLIGT :)

Idag blev det dock ingen träning.. J och jag skulle ha gått till gymmet egentligen men jag har haft sån träningsvärk i insida lår att jag bytte gymmet mot en långpromenad. Så det slutade med en promenad på nästan 8km idag. Vi hade mörka moln framför oss under hela promenaden men vi lyckades faktiskt undvika regnet som tur var.

Så nu är benen sådär härligt möra och jag ska krypa ner i soffan och kolla lite kläder medan J spelar en match Fifa. Sen blir det film och mys resten av kvällen. Precis vad jag behöver!

Gillar

Kommentarer

fannyterese
fannyterese,
Men grym!! Heja dig <3
nouw.com/fannyterese
charlottahagg
charlottahagg,
Tack så jättemycket! Det kändes väldigt bra att vara igång igen 😊
nouw.com/charlottahagg