Sub of the day

Vilken härlig lördag det har varit. Här nere i Småland har vi haft solsken mest hela dagen och flera plusgrader, ett tag kändes det faktiskt som om vi var i mitten av mars/april. Helt underbart. Jag började dessutom min dag med att krossa personligt bästa, 5:14min/km. Jag kunde knappt stå upp efteråt men det kändes så jäkla bra, äntligen tillbaka på banan igen! Solstrålarna gav mig nog lite extra energi :)

När jag kom hem och hade duschat så bestämde sig J och jag för att åka en sväng till Vimmerby. Vi gick en runda på stan, tittade på vårnyheter och storhandlade på ICA. Vi hade planerat för att fika lite men då magarna började kurra så lät jag J bestämma matställe och då slutade det med Subway. Han är för söt alltså. Jag vet inte hur många gånger som jag fått samtal när jag varit på jobbet om att köpa hem en sub (kan tillägga att mitt kontor ligger mitt emot Subway).

Resten av kvällen har spenderats hemma hos mormor. Vi försökte att fixa och trixa lite med klänningen inför min 25års dag, vet dock inte om det går att lösa problemet eller ej... jobbigt läge! Nu har jag intagit soffläge och snart blir det tacos, inte så dumt för en lördag i januari.

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,

Men alltså WOW vad fin du är!! Passade verkligen SÅ bra i gult!! <3

nouw.com/matildaberlin
charlottahagg
charlottahagg,
Du är ju bara för snäll!!! 😊) Vilken tur - jag älskar verkligen gult!! <33
nouw.com/charlottahagg