Summerburst, dag 1

Allmänt
I fredags var det dags för Summerburst 2015 och jisses så roligt jag hade det! På vägen till Göteborg stannade vi i Jönköping, gick en runda på systemet och Daniel köpte en bärbar högtalare som vi skulle ha på rummet. När vi väl kom fram var klockan tre och kön till incheckningen var enorm. Jag tror att vi stod och väntade i 40min... fast det var ganska roligt ändå för stämningen var på topp!

Efter incheckningen gick vi upp med våra väskor på rummet och sedan direkt till torn 1 där resten av Målillaborna hade bosatt sig över helgen. Vi förade lite tillsammans och gick sedan bort till Ullevi. Vädret var lite sisådär men turen var på vår sida och vi slapp regnet hela helgen. Jag vet knappt vad jag ska skriva mer om denna fredagskväll... allt var bara så galet. Galet bra. Jag tror att bilderna säger mer än vad en text skulle göra. Vi tittade i alla fall på Blasterjaxx, Dash Berlin, Afrojack och Axwell Ingrosso. Avslutningen på spelningen var helt magisk!

Så när klockan slog tolv traskade vi tillbaka till hotellet. Vi var några stycken som hängde på hotellrummet och sedan gick vi tillbaka till torn 1 och efterfestade lite där. Fast man kan knappt kalla det efterfest för alla var ganska trötta.. men vi hängde där och snackade en stund i alla fall. Jag tror att jag var åter i mitt hotellrum halv tre, tre på natten och då var det nästan svårt att sova för man var så uppe i varv. Riktigt lyckad fredag!!
Gillar

Kommentarer

ebba,
så härliga bilder! 😊
nouw.com/ebbafridstrom