Summerburst, dag 2

Allmänt
Summerburst, lördag. Alarmet var ställt på klockan åtta, vi gick upp och gjorde oss iordning direkt. Frukost vid klockan tio vilket var extremt osmart för alla var verkligen där då. Köade ett bra tag till frukosten men det var ganska roligt faktiskt. Alla var så jäkla taggade liksom. Efter frukosten tog vi hissen till våra vänner hemifrån. Det bjöds på rosé och så tittade vi på film. Efter ett tag bestämde vi oss dock för att åka upp till Heaven 23. Sagt och gjort så åkte vi upp, jag som är världens mest höjdrädda människa. Haha! Tur i oturen för mig så var det fullt där och vi fick åka ner igen. Blev ett glas bubbel i lobbyn och sedan gick allihopa tillsammans ut på stan för att äta lite. Sjukt kul och killarna var nöjda eftersom de visade Hammarbys match på skärmarna..

Efter maten gick vi tillbaka till hotellet en stund, förade lite och gick sedan vidare till Ullevi. Jag har ju redan berättat om den sjuka kön så det tänker jag faktiskt inte skriva om igen. Jobbigt som det är liksom. När vi kom in på Summerburst tittade vi på Martin Garrix en stund, gick till baren, dansade som tusan vid lilla scenen och sist med absolut inte minst så tittade vi självklart på Avicii. När allt stängde klockan tolv gick vi tillbaka till hotellet, fortsatte med efterfest en stund på hotellrummet men Sanna och jag gav upp innan två. Man var så jäkla trött i kroppen alltså! Fast på vägen tillbaka till vårt hotellrum så fastnade vi med ett sjukt roligt gäng i hissen så vi festade till det lite där också. Galet alltså.

På söndagen gick vi upp tidigt, åt en rejäl frukost innan den stora folkmassan kom ner och checkade ut innan det blev kö. Hur skönt som helst! När man kom hem till lilla Målilla igen var det dock tomt. Jag tror aldrig att jag har varit så rastlös. Det hände ju verkligen ingenting och allt var precis som när man lämnade det. Men jag hade en gaaaalet bra helg och jag tackar verkligen alla som var med och gjorde den så bra <3Gillar

Kommentarer

jannice lindell,
Alltså vad roligt det där såg ut att vara... Kram
lovebyjannicelindell.blogspot.com
Sofia,
Ååh vad kul!
reduxsquad.com
Åh men fyfan vad kul med summerburst!! sv; Tack så jättemycket fina du 😊 kram
ztinas.spotlife.se