Svensexan, middag och ny serie

Middagar, Allmänt, Party

Hej vänner!
Tisdag idag och jag har äntligen återhämtat mig ifrån helgen, haha. I lördags var det nämligen dags för Johans svensexa och jag har gått på tårna de senaste veckorna för att inte försäga mig!! Jag är verkligen sämst på att hålla hemligheter och speciellt för Johan så detta var MINST SAGT en utmaning.... meeeen jag lyckades!!! Är så stolt över mig själv! Jag hade fixat så att hans chef på systembolaget hade lagt in honom i schemat som om han skulle jobba men egentligen skulle han ju inte det så när han åkte hemifrån kl 9.30 i lördags så hade han arbetskläderna på sig och då haffade killarna honom utanför Systembolaget, sååå himla kul! Johan hade verkligen ingen aning och det sista vi sa innan han åkte var att vi skulle gymma efter hans jobb så han hade med sig träningsväskan och allt, haha. UNDERBART! :)

Nu kanske ni tycker att det är sjukt konstigt att jag är trött eftersom det var Johans svensexa men jag ska förklara... På dagen så körde jag dubbla träningspass och vid kl 18 kom min fina vän Maria förbi med mat ifrån Hotell Hulingen. Vi hade bokat in en myskväll med middag, film, snacks och massa prat! Hon åkte vid midnatt ungefär och då gick jag och lade mig, lyckades som vanligt inte somna direkt men ändå. Kl 02.30 ringde min mobil och killarna ville bli hämtade så jag satte mig i bilen och körde iväg (efter att ha sovit ca 1h) och när jag kommer fram så vill de inte riktigt åka hem än. Klassiker ju... Så jag sitter där i bilen och väntar i över 30min och sedan när de äntligen kommer så blir det några extra turer för att skjutsa hem grabbarna så vi var inte hemma försen kl 04.30!!! Alltså jag var såååå trött! Och på söndagen var det bara att kliva upp för solen lyste in i sovrummet och jag skulle vara på 75års kalas för min farfar kl 11, vilket för övrigt var hur mysigt som helst!! Eftersom vi inte kan ses på samma sätt längre så hade vi kalaset utomhus och alla hade med sina egna picknick-korgar.

Hur som helst, det tog nästan två dagar att återhämta sig från natten mellan lördagen och söndagen eftersom sömnen var bristfällig och vanligtvis sover jag 8h per natt. Jag är en sån där jobbig person som verkligen behöver sin sömn, haha. Men nu är jag tillbaka på banan och idag har jag jobbat hemifrån. Jag har även hunnit med en löparrunda, en promenad med Johan och nu sitter jag här och väntar på att Johan ska bli klar med middagen så vi kan se vidare på Never have I ever. Alltså jag älskar den serien, sååå himla söt! Någon mer som sett den? Annars rekommenderar jag den verkligen :)

Gillar

Kommentarer

elllensvensson
elllensvensson,
Vilken rolig surprise för honom 😍
nouw.com/elllensvensson
charlottahagg
charlottahagg,
Ja verkligen superroligt! 😃
nouw.com/charlottahagg

Liknande inlägg