Sveriges mästerkock

Allmänt

Hej vänner!
Vad har ni för er denna onsdagskväll? Jag har precis kommit hem från en långpromenad med Johan. Jag skulle egentligen åkt till en kompis och fikat idag efter jobbet men hon hade åkt på en rejält förkylning så vi ställde in det för säkerhets skull och bokade om. Sjukt tråkigt för jag såg verkligen fram emot vår fika men det dröjer förhoppningsvis inte så länge tills det är dags :)

Så idag stannade jag kvar lite extra på jobbet, åkte till Målilla och hämtade ut ett paket som jag verkligen längtat efter (jippie!!!) och sedan gick Johan och jag ut en långpromenad i stormen. Nu är jag dock genomfrusen för det blåste riktigt kallt ute idag men snart väntar lite mat och Sveriges mästerkock. Älskar onsdagskvällarna när veckan vänder men också för att det är typ enda kvällen på hela veckan som Johan och jag har helt för oss själva, utan träning osv. Såå härligt! Förresten så fixade världens bästa frisör mitt hår igår så nu är jag äntligen lite mörkare och MYCKET fräschare i huvudet igen. Bästa feelingen att få håret fixat :)

Imorgon väntar ännu en lång arbetsdag men på kvällen ska jag ut med några kollegor, äta gott och vara med på musikquiz på Hotell Hulingen. Vi har försökt att få till ett lag på ekonomikontoret några gånger men det har aldrig blivit av så i början av veckan när personalkontoret frågade om jag ville vara med i deras lag så är det klart att jag tackade ja. Så himla roligt!! Dock är jag ganska dålig på sådana musikquiz så vi får väl se hur mycket jag kan bidra... det återstår att se helt enkelt.

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,
Så härlig onsdag!! 😍 Och en promenad lät inte helt fel!
nouw.com/beattriicee
charlottahagg
charlottahagg,
Ja verkligen!! Helt underbart 😃 😃 KRAM!
nouw.com/charlottahagg
happyM
happyM,
Åh vilken underbar dag!! Älskar Sveriges mästerkockar, sååå bra program! Kram ❤️
nouw.com/happym
charlottahagg
charlottahagg,
Jag håller med!! RIktigt roligt 😃 Vem hejar du på ? 😊 <3
nouw.com/charlottahagg