Tips för morgonpepp!

Allmänt

Godmorgon fredag!
Äntligen dagen som vi alla har väntat på. Fredagsfeelingen är på topp hemma hos mig då jag ska jobba från Vimmerbykontoret idag och fick en helt underbar sovmorgon. Det blev jordgubbar till frukost framför ett avsnitt Vänner och en Spotifylista men endast fotbollslåtar. Det är verkligen helt galet vad taggad man blir av dessa låtar!! T.ex. "Sverige för alla", "Sverige, det bästa på vår jord", "Vi ska till VM", "Explodera" och såklart årets "Vi sjunger" och "Put your hands up för Sverige". Vill ni ha en bra start på dagen och känna att ni är aspeppade för helgen så rekommenderar jag er verkligen att lyssna på dessa låtar direkt på morgonen :)

Efter jobbet idag väntar packning och avlämning av Oliver. Han ska få spendera dagarna hemma hos mina föräldrar medan vi är i Göteborg med Oscar och Maria. Vädret såg kanske inte ut att bli det bästa men jag känner på mig att det kommer bli en sjukt rolig resa!!

Gillar

Kommentarer

Carolinejohansson_
Carolinejohansson_,
Vilken bra pepp, man blir verkligen taggad av de låtarna! 😉 Hoppas du får en fin dag! KRAM
nouw.com/carolinejohansson_
charlottahagg
charlottahagg,
Eller hur! 😃 Gamla godingar till låtar alltså! Men riktigt peppande, jag tänkte till och med köra spellistan med vm-låtarna i träningspassen denna vecka och se om det ger någon pepp 😃 KRAM!
nouw.com/charlottahagg
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
jordgubbar till frukost, vilken lyx 😍
nouw.com/emmaengstrom
charlottahagg
charlottahagg,
Ja det är verkligen lyx! Och sommarfeeling deluxe 😃
nouw.com/charlottahagg
Angelica,
Vad härligt med Göteborg, hoppas vädret blir fint!
angelicawahlin.se
charlottahagg
charlottahagg,
Superkul! Vädret blev sådär.. regnade lite igårkväll när vi var på Liseberg men annars så klarade vi oss rätt bra och köerna försvann ju väldigt fort när regnet kom så vi slapp att så flera timmar i kö på kvällen 😃 Härligt!!
nouw.com/charlottahagg

Liknande inlägg