Tomtefeber

Allmänt
Hallå där!
Tillbaka hemma i soffan (kom hem runt 18 faktiskt) och tittar på Arsenal-Liverpool tillsammans med sambon som är ett riktigt Arsenalfan.. vilket innebär att denna kväll varit som en enda bergochdalbana.. de låg under med 2-0, gjorde 3 mål på 5min och sedan gjorde Liverpool ytterligare ett mål så nu står det 3-3. De svordommar som ropats ut i vardagsrummet idag är inte att leka med, haha! Jag älskar att se en person som verkligen brinner för något så mycket som Johan brinner för sitt lag. Helt fantastiskt! Det gör till och med att jag blir intresserad när jag tittar :)

Febern är förresten borta nu, så det kanske var lite tomtefeber trots allt.. jag är väldigt nyfiken på vad som gömmer sig i alla klappar under granen. Dock är jag fortfarande förkyld, riktigt förkyld. Nyser konstant.

Det är ganska komiskt i denna lägenhet ikväll faktiskt då jag sitter i soffan med ett glas rött och lyssnar på Ed Sheeran (Supermarket flowers) och gråter en skvätt för jag tycker att det är en text utan dess like. Sedan nyser jag kanske var tredje minut och Johan ligger på golvet och skriker på tvn så mycket han bara kan. Haha! Om någon såg oss nu alltså.

Gillar

Kommentarer

Anneli Sandberg
,

Hej! Jag tycker du och din mor har så fint dukat..., men jag har en fråga också Var kan jag köpa tabletterna ni har? MVH Anneli

charlottahagg
charlottahagg,
Hejsan, vad roligt att höra! Tack så jättemycket<3 tänker du på de vita? De kommer ifrån Svanefors om jag inte minns fel 😊
nouw.com/charlottahagg