Torsdagsträning

Allmänt

Hej på er!
Hoppas att allt är bra med er. Med mig är det toppen. Den lediga onsdagen spenderades först hos mamma och pappa för att fira världens bästa mamma som fyllde år. Hon bjöd på supergod brunch och fick en svart pälsjacka av mig och syster. Så himla roligt att ge något riktigt fint som man vet att någon vill ha, det känns såååå mycket bättre tycker jag :)

Efter gårdagens kalas åkte vi hem och planen var att vi skulle gå en långpromenad men det snöade helt galet mycket här hemma igår så promenaden ställdes in ganska fort och istället blev det snöskottning på uppfarten. Därefter hoppade jag på spinningcykeln här hemma och körde ett pass på 60min. Det var så jäkla skönt att köra slut på kroppen! Jag har sprungit några gånger sen jag var sjuk men igår var benen verkligen trötta och jag vaknade med träningsvärk idag - vilket är sååååå skönt om ni frågar mig!

Ingen ledighet idag dock utan jag har varit på kontoret hela dagen. Jag kom hem runt kl 17 och då tog jag en macka med Johan innan han åkte iväg på årets första fotbollsträning. Jag blev så taggad efter gårdagens spinning att jag körde ett 90-minuters pass här hemma idag och efter det så blev det 30minuter fyspass. Så nu har jag duschat, ligger utslagen på soffan och funderar på hur mycket träningsvärk jag kommer att ha imorgon. Jisses alltså... Tur att det är fredag som väntar ändå :)

Gillar

Kommentarer