Tre Århundraden

Allmänt, Resor & Upplevelser

Igår åkte Maria och jag till Berga för att fika på Tre Århundraden. Bästa fiket i närheten - så himla mysigt! Vi båda tog varsin Choco-Mocco vilket är en enorm chokladtårta med tre lager, helt omöjlig att äta upp men såååå god! Vi passade även på att gå in och kika i deras butik, det är som en blandning mellan antikaffär och loppis. De har hur mycket fina grejer som helst och jag hade kunnat ta mig flera grejer hem men det fanns inte plats i bilen, haha. Det jag ville ha var främst stora möbler, t.ex. ett stort träskåp som hade passar perfekt hemma hos oss... billigt var det också så vi får väl se om det blir en tripp idag för att köpa det :)

Gillar

Kommentarer

Therese,
Vad god tårtan ser ut! Jag är en riktig sucker för chokladtårtor, har ett recept på bloggen som liknar den ovan och innehåller massor av choklad.
www.theresemolander.se
charlottahagg
charlottahagg,
Oh vad roligt! Tack för tipset 😃 Jag älskar verkligen chokladtårtor men är ganska dålig på att göra det själv, ska absolut kolla om jag hittar något enkelt som kanske även jag klarar av 😊
nouw.com/charlottahagg
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Haha, drömmen vore ju om man kunde få plats med allt man vill ha! <3
nouw.com/emmaengstrom
isabelkensson
isabelkensson,
Åh, läste din profil och blir alltid så glad när jag läser att folk är så målmedvetna. Jag är också väldigt väldigt målmedveten och älskar att drömma stort och ratta projekt. Lycka till med allt!!! Du klarar allt du vill!
nouw.com/isabelkensson
charlottahagg
charlottahagg,
Oh snälla du!! Vad glad jag blir 😃
nouw.com/charlottahagg