Tuesday Breakfast

Allmänt

Godmorgon fina läsare!
Idag väntar äntligen en dag som inte är full med planer. Jag kan ta dagen som den kommer och då det är sommartid som gäller på jobbet så är jag endast där 7h idag vilket innebär att jag borde vara hemma lagom till kl 17. Underbart! Jag funderar på om jag ska åka ner till pappa direkt efter jobbet och springa en runda eller om jag ska vänta en timme och gå till gymmet med Johan.. hmm, det tål att tänkas på under dagen. Dessutom behöver jag ta tag i tvätten här hemma, blir alltid lika mycket tvätt när man varit iväg en helg ju och denna gång har jag bestämt mig för att ta tag i det direkt så att det inte blir något berg i sovrummet, haha. Just det, Johan och jag ska planera lite spännande grejer inför midsommar också. Det måste vi nog ta tag i ikväll eftersom det faktiskt är dags på fredag. Galet att vi är så nära midsommar nu! Jag har knappt hunnit tänka på klänning till dagen/kvällen.. Kanske ska försöka att hinna med det också om jag ändå ska tvätta. Gå igenom garderoben och se vilken klänning som skulle passa det svenska midsommarvädret. Inte den lättaste uppgiften ändå med tanke på att vädret ser extremt växlande ut. Och rätt som det var så har jag planerat in även denna tisdag.. inget ligga på soffan och slöa här inte.. Har ni några roliga planer för denna tisdag?

Nu ska jag äta upp min frukost i lugn och ro framför ett avsnitt Vänner innan det är dags att sätta sig i bilen och åka iväg till Västervik för att jobba några timmar. Hoppas att ni får en fantastiskt fin dag :)

Gillar

Kommentarer

Carolinejohansson_
Carolinejohansson_,
Vad härligt med 7h, en timme gör faktiskt stor skillnad även om man kanske inte tror det! Ha en fin dag 😊
nouw.com/carolinejohansson_
charlottahagg
charlottahagg,
Verkligen! Det blir ju 5h extra i veckan som man kan jobba in övertid, eller om man bara vill jobba kortdag någon dag.. men vi har så mycket just nu att det blir övertid för mig.. dock inte så dumt när lönen kommer sen 😊 Hoppas att du hade en riktigt bra midsommar!! 😃 KRAM <3
nouw.com/charlottahagg
Viktor Högnäs,
Skönt att det blir lite mindre! 😊 Ha en fin dag efter jobbet självfallet 😃
www.nouw.com/viktorhognas
charlottahagg
charlottahagg,
Ja, hoppas på att det minskar snart 😊 Är en vecka till som vi har på oss med deklarationerna men sen ska det väl förhoppningsvis lugna ner sig lite 😊 KRAM!
nouw.com/charlottahagg
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
tiden går så fort så man hinner verkligen knappt tänka! Kraam
nouw.com/emmaengstrom
charlottahagg
charlottahagg,
Visst är det så!! Hoppas det kan lugna ner sig snart så man hinner njuta lite av sommaren också 😊 KRAM!
nouw.com/charlottahagg
Nyponsoppan
Nyponsoppan,
ByAlma
ByAlma,
Kramis❤️
nouw.com/byalma
Matildaogren
Matildaogren,
Hej! Kolla gärna in min nya spanien-vlogg som jag lagt ut på min blogg, kram <3
nouw.com/matildaogren
charlottahagg
charlottahagg,
Vad roligt! Bra tips 😊 KRAM!
nouw.com/charlottahagg
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Så himla svårt med outfits ibland när det gäller väder! <3
nouw.com/emmaengstrom