Vad har hänt sedan sist?

Allmänt
Hej på er!
Nu var det riktigt länge sedan jag satt här och skrev och det har hänt en hel del sedan sist, det kan jag lova. Jag bor nu i Hultsfred med min underbara sambo Johan, och vår "lilla" Maine Coon Oliver som snart fyller 5 år. Tänk att min lilla plutt snart är fem år gammal, tiden går verkligen fort. Jag har tagit min Civilekonomexamen och fått ett heltidsjobb på ett börsnoterat bolag som controller, bara två mil hemifrån, vilket känns som en dröm. Denna sommar har jag alltså haft min första betalda semester, i tre hela veckor! Jag och Johan har hunnit med massor med roligt men det är sådant som kommer i separata inlägg lite senare. Förrutom allt ovan så ska jag bli moster. Moster, tänka sig va?

Ni som har följt mig sedan min gamla blogg läste om när jag började gymnasiet, började plugga ekonomi i Linköping, flyttade hemifrån, flyttade tillbaka hem igen osv osv osv. Tänk vad mycket som har hänt under dessa år?

Det senaste året har blogglusten varit borta och det kan såklart bero på mängder av saker. Nu känner jag dock att batterierna är laddade och blogglusten är på topp! Dessutom har jag blivit oerhört rörd när ni hört av er, saknat bloggen och frågat om jag inte tänkt att börja blogga igen... så här är jag! Tillbaka till 100%.


Gillar

Kommentarer

Åååh, vad kul att du är tillbaka! Jag har saknat dig och din blogg. ♡
musicismyboyfriend.spotlife.se
Åh vad roligt att du är tillbaka! 😃 Spännande och roligt att det har hänt så mycket! Grattis till examen och jobbet 😃
blogg.anniesfotografier.se
Ja, det har hänt mycket för mig också 😊 Jobbar heltid på en skola i Linköping sen ett år tillbaka och trivs otroligt bra. Sen har jag flyttat till en större lägenhet också 😊
blogg.anniesfotografier.se