Vandring i fem timmar

Allmänt, Resor & Upplevelser

Hej på er!
Vilken fantastisk dag det har varit idag. Johan och jag klev upp ur sängen runt halv åtta, åt frukost och tittade på julkalendern. Jag älskar verkligen årets julkalender!! Den är så himla söt. Är det någon av er som tittar på den? Vad tycker ni? :)

Efter frukosten och julkalendern så klädde vi på oss och tog våra packade ryggsäckar och åkte iväg. Vi hade packat det mesta igårkväll för att komma iväg så tidigt som möjligt idag för idag väntade vandring. Vi satte oss i bilen och klockan nio var vi på plats, redo för en riktig långpromenad. Ingen av oss hade gått denna runda tidigare så det blev verkligen en utmaning men så jäkla roligt! Stigar överallt, soluppgång, upp och ner för kullarna, stenar osv. Vi gick runt en sjö och rundan var på 1,1mil vilket var helt perfekt i dagens soliga väder. När vi hade tagit oss runt första rundan så blev det lite korvgrillning nere vid sjön och därefter lyckades vi ta oss runt en annan runda som var ca 4 km. Därefter var vi verkligen helt slut och telefonen visade 22 000steg och 1,5 mil, haha! Inte konstigt att det myllrar i benen nu och noll ork över till att ta tag i något mer idag. Så nu väntar en kväll i soffan med lite julgodis, julmust och en eller två julfilmer.

Alltså kolla på bilderna från dagen - inte ett enda filter!! Wow, vilken underbar dag <3

Gillar

Kommentarer

Jovana
Jovana,

Wow! Ser mysigt ut att vandra 😍

nouw.com/jovana
charlottahagg
charlottahagg,
Det kan jag verkligen rekommendera!! 😍 är ingen ”outdoor-tjej” egentligen men det var så härligt och leden som vi gick hade så i
nouw.com/charlottahagg
charlottahagg
charlottahagg,
fin utsikt 😍😍
nouw.com/charlottahagg